Noua colecţie primavară-vară, la Bucureşti

20 ianuarie 2012   Evenimente

Primul eveniment fashion al anului a avut loc ieri seară, la hotel Hilton, şi a reunit aproape 300 de iubitori de modă şi persoane publice.

Cea de-a 11-a ediţie Soirees de la Mode a fost dedicată exclusiv designerului Wilhelmina Arz,cea care a deschis seria galelor încă de la prima ediţie.

„Imagine”,noua colecţie primavară-vară,semnată Wilhelmina Arz,a adus în prim plan culori puternice,îndrăzneţe şi materiale fluide. În crearea colecţiei,designerul a fost inspirat de teatrul japonez tradiţional,creând pentru  femeia care trăieşte într-o lume deschisă,fără frontiere.  

Colecţia de încălţăminte,originală şi creativă,i-a aparţinut Cristinei Bâtlan,aranjamentele florale au fost create de Mădălina Mocanu,soluţiile de coafură,„regia” lui Laurent Tourette,machiajul impecabil şi ultrafresh fiind realizat de Alina Brăilescu.

În plus,la eveniment s-a putut asculta muzica exotică,ritmurile fiind alese de DJ Wanda. O prezenţă inedită în show au fost „fantomele pozitive” din echipa lui Dan Puric,Vadim Rusu şi Petru Cioban.  

Mai multe