O rochie, 3 posibilităţi

26 martie 2017   Evenimente

Lejeră sau mulată, o rochie combinată cu piese asortate te ajută să obţii o ţinută uşor de purtat în orice context. Mizează pe articole alese în funcţie de stilul personal şi de preferinţe.

La serviciu

Nu mai ştii cum să te îmbraci la muncă? Poţi să-ţi construieşti o ţinută având ca punct de plecare o rochie. În zilele răcoroase,acoperă-te cu un cardigan cu nasturi şi un mantou în croi drept şi încalţă-te cu o pereche de ghete cu toc confortabil. Nu uita de geantă! Ea trebuie să se potrivească pieselor vestimentare alese.

Mantou,bonprixro.eu,129,90 lei

Ghete,bonprixro.eu,119,90 lei

Cardigan,bonprixro.eu,74,90 lei

Geantă,Zara,79,90 lei

Când mergi la o petrecere

Vestimentaţia ta de seară nu trebuie să fie compusă din foarte multe piese. Ai nevoie de o pereche de pantofi negri,cu toc,o geantă mică,eventual cu o curea de umăr din lanţ,o pereche de cercei decoraţi cu pietre şi un blazer elegant. Combină-le cu rochia aleasă şi vei obţine o ţinută cu care ai toate şansele să atragi laudele invitaţilor. Dacă vrei,poţi să-ţi marchezi talia cu o curea subţire.

Geantă-plic,bonprixro.eu,79,90 lei

Sacou,mangooutlet.com,99,99 lei

Pantofi,bonprixro.eu,64,90 lei

Cercei,H&M;24,90 lei

Pentru o ieşire în oraş

Că ai de gând să-ţi faci cumpărăturile sau să te vezi cu prietenele într-o zi însorită de primăvară,dacă vrei să te îmbraci lejer,încearcă sugestiile pe care ţi le recomandăm. Asortează-ţi rochia cu o geantă-sac galben-muştar,balerini în trei culori şi un trenci,în vogă în acest sezon. Nu uita să iei la tine şi o eşarfă,în caz că vremea se schimbă.

Trenci,Stradivarius,149,90 lei

Geantă,Zara,99,99 lei

Eşarfă,H&M,39,90 lei

Balerini,Zara,79,90 lei

Mai multe