Povestea 19

7 martie 2014   Evenimente

Mă numesc Sarghe Mihaela şi vreau să va povestesc cele mai frumoase momente petrecute cu prietenul meu Putzlacher Alexandru.  Avem o relaţie de patru ani,nu pot să cred că a trecut  aşa de repede timpul.

Povestea noastră începe când colegele mele de cameră au plecat în oraş. Una dintre colege a lăsat telefonul în cameră,  că i se terminase bateria,şi mi-a zis că,dacă o sună cineva,să raspund în locul ei şi să zic că nu este acolo. Sună telefonul, aud o voce masculină,răspund şi zic că colegă mea nu este  - şi aşa,vorbim 2 ore încontinuu. Din acest dialog s-a înfiripat şi relaţia noastră:de atunci,el m-a cautat mereu la telefon. Cum se apropia vacanţa de Crăciun,nu am mai putut vorbi, pentru că eu nu aveam telefon iar  părinţii mei nu mă lăsau să am un iubit. Aşa că,până pe 6 ianuarie, când a început şcoala,nu am mai stat de vorbă împreună.

Zilele şi nopţile treceau şi mă gândeam cum arată viitorul iubit,fiindcă eu înaine de asta nu am mai  avut reletii apropiate cu băieţii. El a fost primul în viaţa mea. A sosit şi ziua cea mare,când ne-am văzut faţă-n faţă:mi-a adus un buchet imens de trandafiri şi un iepuraş mic roz. Făceam cunoştinţă pentru prima dată şi de atunci am trecut peste multe obstacole ca să fim  împreună,dar dragostea noastă a învins totul.

Votează povestea preferată!

Trimite SMS la 1316 cu textul POVESTE19şi votul tău este acordat declaraţiei trimise de Mihaela  Sarghe.

Costul unui SMS este de .15 euro+TVA şi este valabil în reţelele Orange,Vodafone şi Cosmote.

Povestea care va primi cele mai multe voturi va fi desemnată câştigătoare şi va fi publicată în ediţia din 21 martie 2014 a revistei Click! pentru femei.

Mai multe