Primăvara asta se poartă albul. Iată câteva idei de ţinute din care te poţi inspira!

24 aprilie 2017   Evenimente

Dacă-ţi place să îmbraci haine în culori deschise, atunci albul nu face excepţie. Culoarea alb este must-have-ul sezonului cald şi o vedem peste tot. Nu contează dacă alegi o ţinută elegantă, clasică sau casual, albul poate fi încorporat în toate stilurile vestimentare.

Pantaloni scurţi şi top cu dantelă,albe

Dacă vrei ca ţinuta să fie specială,alege întotdeauna dantela. Topul din dantelă cu model va adăuga o anumită dinamică vestimentaţiei.

Citeşte şi:Primăvara asta se poartă dantela:învaţă cum s-o îmbraci cu stil

Fustă neagră şi tricou din dantelă alb

Albul şi negrul sunt combinaţia clasică,elegantă şi feminină. În plus,pălăria neagră este perfectă pentru zilele călduroase. Aşadar,nu ezita s-o incluzi în ţinutele tale.

Fustă midi albă şi adidaşi

Sunt articolele potrivite pentru zilele în care vrei să adopţi un stil casual. În plus,această combinaţie este minunată pentru sezonul cald.

Citeşte şi:Idei de ţinute pentru zilele de primăvară

Tricou alb şi jeanşi

Stilul clasic! Această combinaţie de piese este probabil una dintre preferatele noastre atunci când ne vedem cu prietenele în oraş. În plus,blugii tăiaţi adaugă o notă casual ţinutei.

Pantaloni skinny albi şi bluză cu umerii goi

Cămăşile şi bluzele cu umerii goi sunt la modă în acest sezon. Ele pot fi combinate cu tot felul de pantaloni şi fuste. Nu e de mirare că femeile le adoră.

Credite foto:fashionsy.com

Mai multe