Pulovere elegante şi călduroase

1 decembrie 2016   Evenimente

Apărute la începutul secolului al XIX-lea, puloverele confecţionate din lână erau purtate doar de atleţi. Lucrurile au evoluat, aceste piese regăsindu-se astăzi în garderoba tuturor.

Cu modele grafice

Din lână sau melană,puloverele acestui sezon au desene care mai de care mai interesante. Cu un astfel de articol,faci alegerea potrivită dacă-ţi doreşti un pulover care să-ţi ţină şi de cald,dar să fie şi şic în acelaşi timp. Poartă-l cu o fustă în cloş,închisă la culoare,cizme cu toc comod şi neapărat dresuri.

Pulover,bonprixro.eu,79 lei

Pulover,bonprixro.eu,79,90 lei

Pulover,bonprixro.eu,80 lei

Pulover,emag.ro,79 lei

Cu împletituri

Îţi mai aminteşti de puloverele pe care ţi le împletea bunica ta când erai mică? Că-ţi făcea sau nu plăcere să te îmbraci cu ele,astfel de piese vestimentare au umplut rafturile magazinelor. Şi pe bună dreptate! Sunt călduroase şi merg de minune cu pantaloni ţigaretă ori blugi închişi la culoare. O astfel de combinaţie dă un aer aparte ţinutei,mai ales dacă vei opta pentru cizme lungi până la genunchi.

Pulover,raspberryfashion.ro,89 lei

Pulover,Reserved,79,90 lei

Pulover,bershka.com,89,90 lei

Tricotate fin

Pentru zilele când vrei să te îmbraci în fustă,optează pentru puloverele tricotate fin,monocrome sau în dungi,care respectă linia corpului. Ca paletă cromatică,ai de unde alege! Alături de nuanţele neutre,la modă sunt şi puloverele în tonuri de galben,roşu,roz,portocaliu,verde sau albastru.

Pulover,bershka.com,49,90 lei

Pulover,bershka.com,59,90 lei

Pulover,mangooutlet.com 34,90 lei

Dacă puloverul preferat ţi-a rămas scurt,îmbracă-l peste o cămaşă.

Eşti fană a colierelor? Poartă-le doar cu pulovere cu decolteu generos,altfel rişti să obţii efectul de nod în gât.

Stiliştii spun că puloverulideal ar trebui să aibă răscroiala cusută fix pe umăr şi o lungime care atinge delicat şoldurile.

Când îmbraci pulovere cu paiete,strasuri,mici catarame,dantelă ori cu broderie,ai grijă ca piesele din partea de jos să fie într-o singură culoare,pentru a nu încarca vizual ţinuta.

Mai multe