Raluca Moianu reuneşte destine

27 octombrie 2011   Evenimente

În seara aceasta, Raluca Moianu lansează o nouă emisiune, „Găseşte-mi familia”, un reality-show care face imposibilul să devină posibil.

Emisiunea „Găseşte-mi familia” începe de la ora 21.00,la Kanal D,şi-şi propune să facă posibile emoţionante între rude care nu s-au mai văzut de foarte mulţi ani sau care nici n-au apucat să se cunoască vreodată. 

«Găseşte-mi familia» este un format cu poveşti tulburătoare,un proiect dificil de realizat,în care investigaţiile se fac nu numai în România,ci în lumea întreagă.

La filmări,sunt moment atât de încărcate de emoţie,încât nu reuşesc să-mi stăpânesc lacrimile! Este extraordinar când membrii unei familii se regăsesc după zeci de ani!

Sunt mândră că echipa «Găseşte-mi familia» nu se dă bătută când cazurile par imposibil de rezolvat”,afirmă Raluca Moianu.

Eduard Petru va fi cel care o va ajuta pe Raluca Moianu în căutarilor sale. Cei doi prezentatori ai emisiunii „Găseşte-mi familia” vor străbate ţara şi lumea întreagă pentru a duce la îndeplinire visul unor oameni separaţi de prea multă vreme.

Sunt convins că «Găseşte-mi familia» va fi o emisiune de success,pentru că ne întâlnim cu emoţie,cu speranţă,cu bucuria revederii sau a întâlnirii pentru prima oară cu cineva de acelaşi sânge. Toate acestea sunt sentimente la care este imposibil să nu reacţionezi ca spectator”,spune Eduard Petru.

Vei fi martora unor poveşti de viaţă incredibile,cu întâlniri care îţi taie respiraţia şi căutări aproape imposibile. Orice deznodământ este posibil,pentru că ruda căutată poate accepta sau refuza să vină la emisiune ori,într-un caz nefericit,este posibil ca ea să fi decedat.

Mai multe