Redactorii ”Click! Poftă bună” au gătit pentru copii

1 august 2011   Evenimente

Echipa revistei ”Click! Poftă bună” a pregătit din nou bucate pentru bucureşteni weekendul acesta, la Târgul Festin Românesc din parcul Sebastian.

Mariana şi colegele ei au început să aranjeze standul devreme,când încă nu veniseră primii cititori în târg.

Locul ales a fost plin de inspiraţie:chiar lângă viţelul la proţap oferit de primarul din Topoloveni.

Bucătarii anunţau că ”bunătatea” va fi gata în jurul orei 13!

Între timp,”bucătarii” revistei ”Click! Poftă bună” au pus mâncarea pe foc şi au dat drumul concursului.

În acest weekend,cinci perechi a câte doi participanţi au trebuit să se bată în... cele mai arătoase prăjituri fără foc.

Au avut la dispoziţie biscuiţi,pişcoturi,foi de napolitană,magiun de Topoloveni,frişcă,dulceaţă de cireşe amare Topoloveana şi multe bomboane de decorat.

N-a fost concurent să nu plece acasă cu un premiu!

Copiii,ajutor de bucătar!

Concursul a atras toţi copiii din parc care,odată veniţi,cu greu s-au mai lăsat duşi de părinţi la leagăn sau la tobogane. Au rămas preţ de câteva ore,ca s-o ajute pe Mariana,s-au desfătat cu paste cu scoici şi cu creveţi.

Cel de-al doilea fel de mâncare a atras un invitat mai special. Fostul ministru al învăţământului,Ecaterina Andronescu,a ajutat-o pe Mariana să prepare desertul:budinca cu orez şi cu nectarine. Uşor de făcut,dar şi  mai uşor de mâncat.

Nici n-a fost bine gata că micuţii au şi mâncat toată budinca! Şi odată dispărută din farfurii şi ultima firimitură de desert,echipa ”Click! Poftă bună!” şi-a strâns lucrurile şi a plecat,cu promisiunea unui nou târg. De data aceasta,în toamnă!

Foto:Ionel Puică

Pentru mai multe imagini,vezi galeria AICI!

Mai multe