Rochia înflorată, mereu în vogă

28 august 2016   Evenimente

Îţi înveselesc ţinuta şi te îndeamnă să visezi la vacanţă. Cu tăieturi asimetrice ori drepte, scurte sau lungi, mizează pe aceste piese potrivite în zilele cu soare arzător.

Modele scurte

În weekend,pe plajă sau când te vezi cu prietenele la o terasă,relaxează-te într-o rochiescurtă înflorată. Asorteaz-o cu un bolerou ori cu un sacou subţire,în dimineţile răcoroase,şi cu sandale cu platformă sau cu toc mic. Dacă ai şoldurile proeminente,optează pentru modelele cu mâneci. Pentru a ascunde burtica,îmbracă rochii în „A“,cu decolteu bărcuţă. Potrivite pentru cele cu mijlocul subţire sunt rochiile până la genunchi şi care au cordon sau curea,pentru a scoate în evidenţă talia.

Rochie,bonprixro.eu,89,90 lei

Rochie,clotier.ro,129 lei

Rochie,Etic,79,99 lei

Rochie,hermosa.ro,99 lei

Rochie,Lashez,129 lei

Potrivită şi seara

Ai de gând să te plimbi prin parc pe înserate? Rochia lungă înfloratăeste o alternativă pentru tradiţionalii pantaloni. Limitează-te la unul sau două accesorii:un set de brăţări,o pereche de cercei la baza urechii sau o geantă din pai,pentru ca vestimentaţia să nu pară încărcată. În cazul în care eşti invitată la un eveniment pretenţios,poţi îmbrăca o rochie lungă confecţionată dintr-un material preţios cu flori delicate. Ţine cont că astfel de articole vestimentare nu se potrivesc minionelor,pentru că le fac să pară mai mici de înălţime. Asociază ţinutei sandale cu toc şi o geantă-plic.

Rochie,amafashion.ro,149,90 lei

Rochie,bonprixro.eu,89,90 lei

Idei Click! pentru femei

Dacă eşti mică de înălţime,îmbracă rochii cu imprimeuri mărunte,iar în cazul în care eşti înaltă,florile trebuie să fie mari.

Pentru că nu le avantajează,rochiile cu flori mari trebuie evitate şi de femeile plinuţe.

Mai multe