Rochia roşie aprinde simţurile

29 decembrie 2016   Evenimente

Pentru că iarna vine însoţită de un alai de culori specifice, optează pentru cea mai intensă dintre ele: roşu, culoarea iubirii pătimaşe şi a romantismului.

În vestimentaţia zilnică

Un lucru este sigur:atunci când eşti îmbrăcată în roşu,vei atrage atenţia. De aceea,trebuie să fii foarte atentă să nu încărci vizual ţinuta. Dacă ai te gând să porţi la muncă o rochie roşie,mizează pe una cu mâneci,scurtă până la genunchi. Asociază ţinutei o pereche de botine cu toc sau cizme lungi negre şi,eventual,o cureluşă în acceaşi culoare. Cureaua îţi va accentua bustul şi îţi va defini silueta. Negrul reduce din intensitatea roşului,făcând ca o astfel de piesă vestimentară să fie uşor de purtat ziua.

Rochie,bonprixro.eu,149,90 lei

Rochie,fashionup.ro,129,90 lei

Pentru seri speciale

Urmează să-ţi petreci Revelionul într-un loc elegant? Rochiaroşie este piesa de care ai nevoie ca să arăţi bine pentru această ocazie. La astfel de evenimente,se pretează rochiile cu umerii goi,fără mâneci,cu bretele groase ori cu decolteu generos. Dacă vrei să faci o bună impresie,cel mai simplu este să optezi pentru accesorii aurii,pantofi stiletto de culoarea piciorului şi o geantă-plic,în ton cu vestimentaţia.

Rochie,rezerved.com,139,90 lei

Rochie,reserved.com,99,99 lei

Rochie,bonprixro.eu,150 lei

Ştiai că...

... în India,culoare roşie este considerată  nuanţa feminităţii şi a căsniciei? Miresele indiene poartă roşu în ziua nunţii,ca o declaraţie că se transformă din copile în femei.

... potrivit unui studiu recent,bărbaţii se simt atraşi de femeile care poartă rochii roşii?

Mai multe