Rochia tricotată, din nou în vogă

19 noiembrie 2016   Evenimente

Chiar dacă temperatura a scăzut în termometru, poţi să fii feminină şi-n acest sezon. Purtând rochii tricotate eşti protejată de frig, cât şi în ton cu tendinţele.

În combinaţie cu cizme

Chit că alegi modele înalte până la genunchi,cu toc comod sau cu talpa joasă,cizmeleşi rochiile tricotatemerg mână în mână când vrei să obţii o ţinută potrivită pentru serviciu. La mare căutare sunt rochiile cu torsade (împletituri de tip spirală),monocrome sau cu fel şi fel de desene. Însă nici cele cu decolteu în V sau rotunjit nu sunt de evitat. Cât priveşte culoarea,optează pentru tonurile de kaki,bej,gri,bleumarin,purpuriu şi vişiniu.

Rochie,answear.ro,109,90 lei

Rochie,answear.ro,149,90 lei

Rochie,bonprixro.eu,89,90 lei

Rochie,H&M,129,90 lei

Piese cu guler înalt

Rochiile tricotate,cu mâneci lungi şi cu lungimea până la genunchi sunt populare,dar nu sunt întotdeauna măgulitoare,mai ales dacă ai gâtul scurt. Pentru tine,potrivită este o rochie cu gulerul înalt,supradimensionat şi rulat. Acesta alungeşte vizual gâtul,iar,per total,ţinuta te face să arăţi mai slabă decât eşti în realitate.

Rochie,bonprixro.eu,120 lei

Rochie,raspberryfashion.ro,79,90 lei

Rochie,Takko Fashion,119,99 lei

Se potriveşte cu dresuri

Un astfel de articol vestimentar arată foarte bine purtat cu o pereche de dresuri opace sau semiopace. Negrul se asortează cel mai bine cu o rochie tricotată,indiferent de culoarea ei,dând impresia de picioare subţiri. Dacă vrei să ieşi în evidenţă,poartă dresuri cu imprimeuri. Poţi opta pentru orice,de la buline la dungi.

Rochie,Mango,79,90 lei

Idei Click! pentru femei

Pentru a masca kilogramele în plus,îmbracă o rochie tricotată în croi lejer şi cu mâneci lungi.

Moda combinării rochiei tricot cu pantaloni strânşi pe picior nu mai este o noutate. Dacă ai de gând să o porţi aşa,încalţă o pereche de botine cu şiret.

Pentru că o astfel de piesă vestimentară dă impresia de volum,scoate în evidenţă talia folosind o curea lată. Cu cât materialul rochiei este mai gros,cu atât mai lată ea trebuie să fie.

Credit foto:www.artfire.com

Mai multe