Rochii de club la modă în 2015

30 iulie 2015   Evenimente

Rochia de club este o ţinută ce trebuie să ţi se potrivească foarte bine, exact pe stilul şi gusturile tale. Iar anul acesta ai de unde alege modele pentru rochii de club sexy, pentru rochii mai serioase sau mai vaporoase.

Dacă eşti o persoană petrecăreaţă şi îşi place să fii mereu în pas cu moda,ar trebui să afli care sunt tendinţele de anul acesta la capitolul rochii de club. Ieşirea în club,fie ea într-un cadru mai prietenos sau într-un cadru mai oficial,cu colegii de muncă,trebuie să fie o ieşire specială.

Rochia de club este o ţinută ce trebuie să ţi se potrivească foarte bine,exact pe stilul şi gusturile tale. Iar anul acesta ai de unde alege modele pentru rochii de club sexy,pentru rochii mai serioase sau mai vaporoase.

Rochii de club la modă în 2015 – alege ţinuta care ţi se potriveşte ca să te simţi specială

În plus,nu ezita să îţi laşi imaginaţia liberă,o rochie de zi poate deveni o ţinută de club de excepţie dacă alegi accesorii potrivite. Indiferent de tendinţe,ţinuta de club este fie elegantă,fie mai chic,mai non-conformist. Pentru toate stilurile şi personalităţile există rochii de club la modă în 2015.

Ieşirea în club trebuie să fie un eveniment obişnuit,la care să te duci simţindu-te bine,căci acesta este scopul principal. De aceea,câteodată o rochie simplă,care să arate excelent pe corpul tău este de ajuns să te simţi frumoasă şi foarte lejeră. Accesoriile de petrecere,precum cercei mai strălucitori sau pantofi speciali sunt de ajuns.

Un alt sfat important,alege o rochie care să te avantajeze,nu alege măsuri mai mari sau mai mici,va arăta foarte ciudat. Aşadar,alege dintre rochiile simple,clasice,care rămân mereu la modă,inclusiv anul acesta. Rochiile simple,în stil minimalist sunt foarte la modă în acest an,aşadar alege o ţinută simplă pentru club. Culorile alb-negru sau rochiile cu diverse imprimeuri sunt o alegere excelentă.

Rochii de club la modă în 2015 –rochiile cu pene şi franjuri,o alegere perfectă dacă vrei să ieşi în evidenţă

Dacă îţi plac ţinutele vaporoase şi speciale,optează pentru o rochie cu pene şi franjuri,care are un aspect festiv,sunt printre rochiile must have în club. Dacă eşti mai pretenţioasă şi nu îţi place neapărat să îţi arăţi prea mult părţile corpului,dar vrei să fi sexy,ai de unde alege în acest an. Rochiile modeste,cu fante adânci sau modele ce dezvăluie umerii,braţele sau spatele sunt o alegere perfectă pentru o ieşire în club.

Rochii de club la modă în 2015 – rochii cu printuri şi aplicaţii moderne,dar şi cele simple decoltate,în topul rochiilor de club

Alte modele de rochii de club sunt şi cele cu printuri sau aplicaţii moderne ce te vor scoate în evidenţă. De la flori şi tulpini,la printuri,broderii şi aplicaţii,noile modele de rochii de club vor arăta excepţional pe tine. Dungile negre şi albe,dar şi cele colorate,pătratele,diamantele şi rochiile cu imprimeuri ce prezintă desene făcute de copii sunt foarte la modă în 2015. Cine îşi mai aduce aminte de materialele de seară din garderoba bunicilor,adică rochiile cu motive florale,trebuie să ştie că anul acesta sunt printre cele mai purtate rochii de club sau petrecere.

Persoanele mai îndrăzneţe pot opta pentru rochii pe corp scurte sau mai lungi,tăiate,decoltate,decupate în anumite zone,toate aceste modele sunt în topul rochiilor de club pentru 2015.

Mai multe