S-a lansat pe piaţă o nouă bere fără alcool

11 octombrie 2019   Evenimente

UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD (URBB) şi-a extins portofoliul din România, aducând noua bere fără alcool Carlsberg 0,0%, un sortiment super premium, cu un gust echilibrat de malţ, uşor amărui, cu aromă distinctă şi plăcută de hamei proaspăt şi cu un conţinut redus de calorii - 15kcal/100 ml.

„Decizia de a lansa un produs fără alcool pe piaţa de bere din România, în segmentul super premium, vine ca o consecinţă firească pentru trendul pozitiv de creştere de care se bucură piaţa pe segmentul non-alcoolic. Carlsberg 0,0%, cu un gust echilibrat de malţ şi hamei, oferă  totodată o alternativă pentru consumatorii noştri de a servi un produs cu un conţinut scăzut de calorii. Probabil cea mai bună bere fără alcool din lume poate fi savurată #şiaici, fie că eşti la birou, în pauza de masă sau în maşină, în parc sau în drum spre o ieşire la munte”, a spus Paul Markovits, Vicepreşedinte Marketing, URBB.

În procesul de preparare a berii  sunt folosite doar ingrediente naturale – hamei, malţ de calitate superioară şi apă proaspătă. Lichidul astfel obţinut este un produs cu 0% alcool, care păstrează acelaşi gust şi aceeaşi calitate  ce oferă recunoaştere brandului în întreaga lume.

Mai multe