Salopeta, la modă vara asta

22 aprilie 2016   Evenimente

Salopeta este, probabil, cea mai versatilă piesă vestimentară care face tranziţia de la sezonul rece la cel cald. În funcţie de material şi de model, ele îţi permit să porţi ceva pe dedesubt dacă este rece.

Stilul sport

Dacă eşti genul de persoană care preferă să adopte un stil sport,salopeta din denim ţi se potriveşte. Îmbracă pe dedesubt o cămaşă în carouri sau una tot din denim,dar mai deschisă la culoare decât salopeta,ori o bluză albă cu dungi negre. Încalţă o pereche de pantofi sport,de culoare albă şi poartă o geantă sau un ruscac. Completează ţinuta cu o pereche de ochelari şi un şal şi vei fi o apariţie şic!

Salopetă,Mango,94 lei

Stilul elegant

În cazul în care preferi să porţi tocuri,mizează pe o salopetă într-o culoare deosebită,neagră sau cu imprimeu. Pe lângă o geantă care să se potrivească ţinutei tale,alege o pereche de pantofi cu toc. Îţi poţi accesoriza ţinuta cu o curea confecţionată dintr-un material metalizat sau cu brăţări din metale preţioase.

Salopetă,H&M,129 lei

Salopetă,Mango,74 lei

Stilul boho

Perfecte pentru weekend şi pentru concediu sunt salopetele scurte,confecţionate din diverse materiale. Pentru serile răcoroase,îmbracă o geacă din denim,iar când vremea este însorită,poartă o coroniţă de flori pe cap! Acest accesoriu te va face să te simţi minunat.

Salopetă,Mango,69 lei

Salopetă,Takko Fashion,19,99 lei

Mai multe