Şic pe vreme rea

28 ianuarie 2017   Evenimente

Ninsoare, temperaturi scăzute, vânt, polei – cam aşa s-ar putea descrie această perioadă din an. Pentru a face faţă gradelor în minus, ai nevoie de piese călduroase. În funcţie de conformaţie şi de preferinţele tale cromatice, te ajutăm să le asortezi cu bun gust!

Haina matlasată,împotriva frigului

Lungă sau scurtă,cu inserţii de blăniţă sau nu,hainamatlasată,de preferabil cu glugă,te va feri de frigul năprasnic. Asorteaz-o cu ghete sau cu botine călduroase,cu talpă joasă şi antiderapantă,şi pantaloni strânşi pe picior. Pune pe tine un pulover cu guler,din lână,şi echipează-te cu mănuşi îmblănite şi cu o căciulă tricotată.

Geacă,bonprixro.eu,199,99 lei

Mănuşi,Reserved,29,90 lei

Fular,miniprix.ro,25,20 lei

Pulover,bonprixro.eu,49,90 lei

Pantaloni,bonprixro.eu,89,90 lei

Citeşte şi:Geaca de iarnă din fâş,nelipsită din garderobă

Paltonul,potrivit în zilele reci

Purtat peste tricotaje groase,paltonul îţi ţine de cald şi-n cele mai friguroase zile. Îl combini cel mai bine cu pantaloni,o maletă şi un cardigan. Acoperă-ţi capul cu o pălărie din lână. Frigul şi vântul rece nu iartă nici mâinile noastre care sunt mult mai sensibile pe timp de iarnă. Protejează-le purtând o pereche de mănuşi confortabile şi călduroase. Încalţă-te cu ghete îmblănite şi nu uita să asortezi ţinutei şi un fular potrivit cu piesele alese.

Palton,mangooutlet.com,149,90 lei

Maletă,fashionsense.ro,39 lei

Pantaloni,mangooutlet.com,79,90 lei

Pălărie din lână,H&M,89,90 lei

Mănuşi,H&M,27,90 lei

Fular,H&M,29,90 lei

Citeşte şi:De ce să ţii cont când îţi alegi paltonul

Parka te apără de ninsoare

Poţi să faci faţă capriciilor vremii îmbrăcând o geacăparka,confortabilă şi lejeră. Ea este confecţionată dintr-un material rezistent la apă şi poate fi asortată cu încălţăminte comodă,blugi,o bluză pe corp şi un cardigan. Căciulile şi mănuşile cu model sunt foarte populare în acest anotimp. Dacă optezi pentru astfel de accesorii,pune-ţi la gât un fular într-o singură culoare,pentru a nu încărca ţinuta,din punct de vedere cromatic.

Parka,bonprixro.eu,99 lei

Căciulă,Reserved,39,90 lei

Mănuşi,miniprix.ro,24 lei

Fular,Reserved,19,90 lei

Mai multe