Ştii ce se poartă primăvara asta?

17 martie 2018   Evenimente

Dacă eşti curioasă să afli care sunt tendinţele noului sezon şi cam ce vei găsi prin magazine, te asigurăm că nu vei fi dezamăgită. Se poartă feminitatea şi, indiferent de preferinţe, vei găsi cu siguranţă ceva pe gustul tău.

Culori pastelate

Nuanţele pastelate completează perfect un decor de primăvară. Poţi alege atât cămăşi şi bluze, cât şi pantaloni sau fuste de un roz pudrat, bej, albastru azuriu stins sau galben prăfuit. Optează pentru accesorii simple, aurii sau argintii, la modă în noul sezon. Totodată, poţi combina o piesă vestimentară neagră cu una pastelată, pentru un constrast de efect.

Bluză, Zara, 39,90 lei

Fustă, housebrands.ro, 59,99 lei

Palton, H&M, 269 lei

Pantaloni, Zara, 199,90 lei

Rochie, bonprixro.eu, 119,90 lei

Sacou, Zara, 349,90 lei

Nuanţe puternice

La polul opus, pentru cele care preferă o apariţie mai impunătoare, sunt la modă culorile vii, care îţi sar în ochi instantaneu. Verdele şi albastrul intens sau roşul aprins sunt la mare căutare şi pot fi asortate atât între ele, cât şi cu nuanţe neutre, pentru a le pune mai bine în evidenţă.

Bluză, H&M, 99 lei

Fustă, Poema, 139 lei

Pantaloni, zoot.ro, 217,99 lei

Franjuri jucăuşi

Fie că sunt aplicaţi pe bluze, rochii sau chiar sacouri, franjurii sunt în tendinţe primăvara asta. Îndrăzneţi, oferă un efect jucăuş atunci când eşti în mişcare. Ai grijă doar să nu exagerezi şi să îi alegi doar pentru o singură piesă din ţinuta ta.

Cardigan, tinar.ro, 153 lei

Rochie, Reserved, 179,90 lei

Maieu, H&M, 49,90 lei

Truc

Dacă ai şoldurile generoase, evită fustele cu franjuri, pentru că creează un efect optic de mărire pe lăţime. Poartă-le în schimb în partea de sus dacă ai pieptul mic.

Imprimeuri şic 

Sunt la modă imprimeurile, în special cele florale sau cu buline, care oferă ţinutelor un aer feminin. Şi dungile şi carourile se vor regăsi primăvara acesta în numeroase colecţii.

Cămaşă, H&M, 59,90 lei

Fustă, mangooutlet.com, 99,90 lei

Rochie, bonprixro.eu, 149,90 lei

Mai multe