„Tango, monsieur?”, comedia de vineri seara

24 iunie 2011   Evenimente

Nu ştii unde să-ţi petreci seara de vineri? Îţi propunem să mergi la o comedie bulevardieră a Teatrului InDArt, numai bună să te relaxeze la sfârşit de săptămână.

În sala de teatru a Complexului Expoziţional Romexpo,Teatrul InDArt te invită la comedia de succes „Tango,monsieur?” de Aldo lo Castro,care va avea loc vineri,24 iunie,începând cu ora 19.00.Piesa de teatru este în stilul celor bulevardiere franceze şi-n cel al unor autori precum Pierre Chesnot.

Este o tragedie comică în care patru femei,convocate la vila aceluiaşi domn,în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră,se simt trădate în dragoste şi hotărăsc să se răzbune pe Don Juanul necredincios (personajul Marco),sufocându-l literalmente cu dragostea lor.

Din distribuţie fac parte:Silvia Gagu,Alexandra Timofte,Adriana Guluţanu,Magda Chihaia,Alin Brancu,Cătălin Stelian,Cristi Vasilică.

Dacă te-ai decis să mergi,mai trebuie să ştii că piesa durează o oră şi un sfert,iar intrarea costă 20 de lei. Pentru mai multe informaţii şi rezervări poţi telefona la 0741.131.230.

Mai multe