Tendinţe: cum să aduci primăvara în ţinutele tale

3 mai 2017   Evenimente

În fiecare an, marile case de modă dictează tendinţele, însă mereu câteva piese rămân nemuritoare. Accesoriile se înscriu cu succes în această categorie. Genţi, pantofi, curele, bijuterii, eşarfe, pe toate le poţi reinventa şi purta în fiecare sezon.

Esenţial în acest caz este ca produsul să fie de calitate şi cu o croială impecabilă,altfel va da întregului look un aspect ieftin şi neglijent,pe care cu siguranţă nu ţi le doreşti. Iată şi câteva recomandări pentru această primăvară,în materie de genţi.„Pentru sezonul primăvară-vară,am ales să reinterpretăm motivele florale,atât de populare. Astfel,fiecare floare aleasă pentru genţile noastre a fost asociată cu o mandală,încărcată de simboluri. Prin urmare,fiecare poveste este unică,mai ales că toate genţile sunt pictate manual. Am ales ca şi fundaluri culorile sezonului:verdele este vedeta lui 2017,aşa că nu putea lipsi,însă şi tonuri pudrate,specifice unui look romantic,precum roz sau albastru”,explică Armina Popeanu,designer de genţi.

Din suita de modele destinate sezonului cald nu pot lipsi nici culorile tari. Galbenul este vedeta verii,indiferent de tendinţe. Îl poţi purta ca accesoriu-accent,pentru un look fresh. Iar dacă stilul tău este unul casual,atunci poţi alege un

.

Citeşte şi:Idei de ţinute pentru zilele de primăvară

Dacă preferi genţile mai simple,poţi să obţii un look sofisticat alegând modele şi culori speciale. Iată câteva variante interesante.

Tu cum îţi înveseleşti ţinutele în această vară?

Mai multe