Tendinţe: şosete peste genunchi

20 ianuarie 2012   Evenimente

Dacă-ţi place să fii în pas cu moda atunci, cu siguranţă, nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă o pereche de ciorapi lungi. Cei albi sunt la mare căutare!

Cu floricele imprimate,în dunguliţe,cu motive geometrice sau cu dantelă,ciorapii lungi maţi sunt must-have-ul acestui sezon. Designerii celebri de modă îi propun pe cei semi-transparenţi sau pe cei cu aspect de dantelă.

Şi cei din lycra sau cei tricotaţi în jurul gambei sunt la fel de apreciaţi. Accesoriul evidenţiază,fără doar şi poate, o ţinută chic sau una mai îndrăzneaţă.

Dacă nu ştii cum să-i asortezi,creatorii de modă îţi recomandă să-i porţi la o rochie mini cu volane. Mai încearcă şi o pereche de pantofi cu toc sau cu platformă. Sau,dacă mergi în club,potriveşte o pereche de pantaloni de piele cu ciorapi negri şi botine cu toc.

De asemenea,mai poţi încerca o combinaţie îndrăzneaţă dintre o fustă scurtă,mulată şi o pereche de ciorapi negri şi pantofi de lac. Geaca scurtă rock,cu ţinte şi franjuri,din piele îţi va evidenţia talia,dar şi personalitatea.

 Tu ce zici? Ai curaj să-i porţi?

Mai multe