Ţesături matlasate. Piese vestimentare accesibile pentru toată lumea

9 martie 2016   Evenimente

Atunci când îţi cumperi un articol vestimentar o faci pentru că îţi place şi pentru că îţi stă bine. Contează mult materialul din care este făcut şi cum este croit. Se poate ca o haină să-ţi vină bine, dar altcuiva să nu-i stea la fel de bine. Dar sunt haine care sunt potrivite pentru toată lumea.

Ţesăturile matlasate şi-au  făcut apariţia într-o serie de prezentări ale designerilor,în articole vestimentare cum sunt jachetele,fustele,pantofii şi multe altele. Aceste piese vestimentare sunt elegante şi pline de farmec,care adaugă textură şi dimensiune ţinutei tale.

Modalităţi elegante de a purta articole vestimentare matlasate:

Cum să porţi aceste articole? În primul rând trebuie să le combini cu înţelepciune. Cu atât mai fină amploarea,cu atât mai elegantă vei arăta. Trebuie să alegi modelul care te avantajează cel mai mult,şi păstrează ţinutele într-un mod subtil. Purtarea de texturi matlasate în doze mici,cum sunt mânecile la o jachetă sau la altceva,este o modalitate uşoară de a fi în tendinţă.

Jacheta matlasată

Jachetele sunt cele mai comune piesele umflate pentru cazul în care unele sunt matlasate în totalitate,în timp ce altele sunt confecţionate din ţesuturi matlasate. Pentru un aspect sofisticat,optează pentru jachete matlasate cu ţesături amestecate pentru a echilibra aspectul.

Pantalonii matlasaţi

Pantalonii matlasaţi pot fi o provocare pentru a scoate în evidenţă partea de jos a piciorului. Aşadar,dacă alegi o pereche de pantaloni,evită-i pe cei care adaugă mai mult volum pe coapse şi picioare.

Fustă matlasată

Acest tip de fustă o poţi purta cu uşurinţă la birou sau la o petrecere. Fusta matlasată neagră este cea mai preferată de multe femei din întreaga lume.

Pantofi din piele matlasată

Stilul matlasat la pantofi sport sau cizme este foarte căutat de cele care nu vor să exagereze. Pantofii sport de piele matlasaţi sunt preferaţi de cele care adoptă un stil casual,cele care se îmbracă mai mult sport.

La fel de căutate sunt şi genţile din piele matlasată. Marii designeri au prezentat în colecţiile lor astfel de genţi,care este un accesoriu nelipsit pentru o femeie.

Credite foto:www. fashionsy.com

Mai multe