The Code lansează single-ul “Valentine” cu videoclip oficial

4 mai 2017   Evenimente

După single-ul “Spaceship”, lansat anul trecut în colaborare cu Jackie Vegas, The Code revine cu un nou single, “Valentine”. Odată cu piesa, a fost lansat şi videoclipul oficial.

“Valentine” a fost compusă de Vanotek,The Code şi Alexandra Tirtirau (versuri) şi produsă de Smash Production,iar vocea este a Cristinei Stroe. Videoclipul a fost filmat şi regizat de SAN.

“Cred că piesa Valentine are un sound fresh. Sunt foarte încântat să v-o prezint şi sper să vă placă la fel de mult ca şi mie.”,a spus The Code.

 The Code este Ionuţ Catana,un tânăr originar din Focşani. Acesta a devenit cunoscut publicului din România odată cu participarea la Selecţia Naţonală Eurovision unde s-a clasat pe locul 2 cu Vanotek şi Georgian cu piesa “I’m Coming Home”,datorită votului publicului.

Vanotek feat. The Code &Georgian-“I’m Coming Home”:

Piesa “Spaceship” a fost lansată în colaborare cu Jackie Vegas şi compusă de Adriana Rusu,Ion Chirinciuc (Vanotek),Ionuţ Catană (The Code),Alexandru Cotoi,iar text Narcis Axinte (Jackie Vegas).

The Code feat. Jackie Vegas-“Spaceship”:

Global Records este una dintre principalele case de discuri din Romania care reprezinta artisti de top precum INNA,Antonia,Carla’s Dreams,Lariss,Nicoleta Nuca,GJAN,Karmen,Lucia,Mira,Lori Ciobotaru,Yanka,Vanotek,Ivana.

Mai multe