Ţinute casual de primăvară

22 februarie 2012   Evenimente

Află care sunt punctele de referinţă în materie de haine, pentru începutul acestei primăveri. În jurul lor îţi vei putea construi multe ţinute corecte, elegante şi suficient de serioase, pentru a te putea afişa cu ele la birou.

Trenciul clasic

Nu este nevoie să aşteptaţi după ploile specifice lunii aprilie,pentru a putea să-l porţi.

Renumit pentru că face din orice tip de siluetă una perfect armonioasă,acest obiect vestimentar poate fi purtat cu blugi skinny,cu o fustă creion şi de asemenea,merge atât cu haine închise,cât şi cu unele deschise la culoare.

FOX,199,9 lei

Fusta creionAcest gen de fustă simplă,are neapărată nevoie de o bluză mătăsoasă,imprimată,de o pereche de tocuri fabuloase şi de nişte bijuterii deosebite (preferabil mari).

Eponge Fashion Paris,79,9 lei

Tipul acesta de ghete,până la gleznă,este fix ceea ce ai nevoie în primăvara asta. Datorită platformei şi a tocului gros,vei putea să le porţi întreaga zi,fără să-ţi simţi picioarele prea obosite. Merg atât la o pereche de pantaloni,cât şi la fuste cloş sau rochii cu aer country.

Aldo,preţ la cerere

Încearcă o cămaşă de inspiraţie masculină,însă cu o croială perfect feminină. Poart-o cu jeanşi,cu veste din blană,cu ghete ori bocanci sau du-o pe o cărare ceva mai elegantă,cu ajutorul unor balerini spectaculoşi.

TinaR,129 lei

Mai multe