Trenciul, piesa-cheie a primăverii

23 martie 2016   Evenimente

Trenciul este un must-have pentru perioada de primăvară. Este o piesă clasicăl, pe care fiecare femeie ar trebui s-o aibă în garderobă. Este perfect pentru multe ţinute formale, fie pentru cele de birou, fie purtat peste o rochie elegantă.

Trenciul poate fi găsit în diferite stiluri şi culori. Cea mai comună este culoarea bej,care este considerată a fi clasică şi este nuanţa perfectă pentru perioada de primăvară.

La fel de căutat şi popular este şi trenciul negru,dar mai mult în zilele ploioase şi cele de toamnă. În afară de bej şi negru,poţi alege nuanţe pastelate,cum este rozul cuart sau albastru seren,fiind culorile anului alese de Pantone.

Când vine vorba de haine,acestea trebuie luate pe măsura corpului,care se potrivesc cel mai bine. Alege unul care te va face mai subţire şi înaltă. Dacă eşti o persoană minionă,nu alege unul cu curea,deoarece te face să arăţi mai mică şi grăsuţă.

Sunt recomandate trenciurile care se potrivesc şi la blugi,dar şi la o rochie,care ai o lungime de trei sferturi.

Dacă stai şi observi croiala lui,îţi dai seama că trenciul poate fi purtat la multe stiluri şi la mai multe ţinute. Iar când vine vorba de alegerea încălţămintei,pantofii cu toc şi cei oxford sunt cei mai potriviţi.

Trenciul este un must-have pentru garderoba fiecărei femei,aşa că,dacă nu ai unul,trebuie să-ţi cumperi,mai ales că primăvara a venit deja.

Credite foto:www.fashionsy.com

Mai multe