Tu ce costum de baie să alegi?

4 iunie 2016   Evenimente

Le găseşti într-o varietate de modele şi culori. Dincolo de asta, când îţi cumperi un costum nou de baie, ţine cont de două aspecte: de forma corpului tău şi de ce anume vrei să scoţi în evidenţă ori să maschezi.

Pentru a da volum bustului

Cea mai bună opţiune pentru cele cu bustul mic este sutienul cu ornamente (volane,franjuri,pietre,funde). Indicate sunt şi sutienele-triunghi,cu imprimeuri,în dungi ori cele push-up.

Costum de baie,bonprixro.eu,70 lei

Sutien,Takko Fashion,35,99 lei

Slip,Takko Fashion,45,99 lei

Sutien,H&M,19,90 lei

Slip,H&M,19,90 lei

Dacă ai forme generoase

Pentru femeile cu bustul mare,potrivite sunt sutienele care se înnoadă după ceafă,cu bretele late.  Dacă vrei să micşorezi vizual formele,mizează pe un sutien într-o nuanţă mai închisă decât slipul. O alegere inspirată sunt şi costumele de baie întregi. Ţine cont ca sutienul să aibă cupe cu armătură şi dublură pe întreaga suprafaţă.

Sutien,bonprixro.eu,69,90 lei

Slip,bonprixro.eu,39,90 lei

Costum de baie,bonprixro.eu,80 lei

Costum de baie,emag.ro,70 lei

Ai umerii laţi? Iată ce ţi se potriveşte!

Pentru a echilibra proporţiile corpului,alege costume de baie cu imprimeuri. Astfel,atenţia se va centra pe linia bustului şi a şoldurilor şi nu pe umeri. Dacă mergi pe varianta cu două piese,îţi este de ajutor sutienul bandeau (bretele reglabile şi cupe moi). În cazul în care alegi costumul de baie întreg,mizează pe cel cu decolteu adânc.

Costum de baie,H&M,39,90 lei

Costum de baie,costume-de-baie.net,59 lei

Sutien,bonprixro.eu,32,90 lei

Slip,bonprixro.eu,22,90 lei

Maschează şoldurile late

Ca să obţii un efect de subţiere a şoldurilor,încearcă un costum de baie format din slip cu legături reglabile,mai închis la culoare decât sutienul.  Poţi opta şi pentru chilotul de tip boxer,pentru a ascunde şi mai mult din şolduri şi posterior.

Costum de baie,bonprixro.eu,69,90 lei

Costum de baie,bonprixro.eu,74,90 lei

Mai multe