Tu ştii cum trebuie să îmbraci hainele albe?

24 iunie 2016   Evenimente

Tendinţele vin şi pleacă, dar versalitatea clasicului alb a articolelor vestimentare este perpetuă. Această non-culoare se poartă mai mult vara, dar trebuie să ştii cum s-o îmbraci sau porţi, şi în special, cu ce s-o combini.

Iată câteva sfaturi:Cămaşa albă

Alege să combini o pereche de blugi cu o cămaşă albă,fără mâneci,în zilele călduroase. În plus,poţi alege şi o rochiţă albă,lungă.

Dar pentru a avea un look wow,optează pentru o

formată dintr-o pereche de blugi albaştri,o cămaşă albă clasică şi o pereche de pantofi cu toc. În plus,nu uita de accesorii,care poate fi un colier sau un lănţişor.

Pantalonii albi

Blugii sau pantalonii albi nu fac o excepţie în această vară. Poţi alege să-i combini cu un alt articol vestimentar alb sau unul colorat. Este un stil fresh,şi nu uita că albul inspiră puritate. De aceea,trebuie să se găsească acestă culoare în dulap în acest sezon.

Fusta

Chiar dacă lungimea ei este plină,midi,până la genunchi sau peste,suntem un fan al acestui articol. În plus,fustaeste cea pe care o putem combina cu un tricou,cămaşă sau top,care pot fi albe sau colorate.

Încălţăminte

Fie că alegi stilul casual,sau cel elegant,poţi purta încălţăminte de culoare albă. Aceştia pot fi adidaşi,bascheţi,sneakers,pantofi sau sandale. În plus,arată frumos,sunt şic şi conforabili.

Credite foto:http://www.fashionstylemag.com

Mai multe