Unde găseşti cele mai frumoase mărţişoare

21 februarie 2016   Evenimente

1 Martie bate la uşă şi este timpul să cauţi cele mai frumoase mărţişoare pentru cei dragi. Îţi spunem unde le găseşti pe cele mai frumoase!

La sala Dalles

Asociaţia "Casa Tuturor" organizează în perioada 22.02-8.03.2016 la sala Dalles din Bucureşti cea de-a IV-a ediţie a târgului mărţisorului,târg la care vor participa numeroase institutii de învăţământ de stat,dar şi private care-şi vor expune spre vânzare mărţişoarele şi felicitările confecţionate de copii.O parte din încasările obţinute din vânzarea produselor vor merge către copiii cu nevoi speciale din cadrul asociaţiei Casa Tuturor. Programul târgului este de luni până vineri,între orele 10-18.

Comandă online

Asociaţia M.A.M.E. dă startul campaniei “Mărţişor de fapte bune vestitor” cu scopul de a strânge fonduri în beneficiul copiilor grav bolnavi de care are grijă. Astfel,din fondurile obţinute prin valorificarea mărţişoarelor caritabile,va fi sustinută plata unor tratamente şi investigaţii medicale,nedecontate de C.N.A.S.,de care au nevoie copiii în perioada de confruntare cu boala.

În perioada martie 2015 – februarie 2016,voluntarii organizaţiei au confecţionat peste 10.000 de mărţişoare,felicitări şi bijuterii,ce pot fi vizualizate pe Charity Shop-ul asociaţiei,un spaţiu virtual de prezentare care cuprinde peste 100 de modele:http://asociatiamame.com/charityshop

Mărţişoarele pot fi trimise prin curier sau ridicate direct de la sediul Centrului Steluţelor din Str. Mendeleev,Nr. 37,Sector 1,Bucureşti (zona Piaţa Romană),de luni până vineri,între orele 10:00 şi 19:00.

Mai multe