Verde, nuanţa care te prinde

11 februarie 2017   Evenimente

Renumitul institut neyworkez Pantone a desemnat-o ca fiind culoarea anului 2017. Verde se îmbină perfect cu nuanţele neutre (alb, negru, bej), dar şi cu cele la fel de puternice, precum galben şi albastru.

O nuanţă intensă

Delicată,dar suficient de puternică pentru a crea o ţinută în ton cu moda,verdele nu trebuie să-ţi lipsească din dulap. Hainele în această nuanţă pot fi purtate în infinite moduri. Ai o cămaşă verde? Îmbrac-o cu perechea ta preferată de blugi sau cu o fustă bej. O rochie verde se potriveşte cu accesorii negre,dacă ai de gând s-o îmbraci în acest sezon. Primăvara şi vara,renunţă la negru în favoarea albului.

Citeşte şi:Cum să porţi accesoriile:10 reguli esenţiale

Bluză,Poema,99 lei

Fustă,lcwaikiki.com,84,95 lei

Jachetă,Mango,79,90 lei

Pulover,lcwaikiki.com,46,95 lei

Rochie,Poema,139 lei

Pe ce accesorii poţi miza

Această nuanţă,care aminteşte de primele zile de primăvară,când natura revine la viaţă,se potriveşte cu accesorii fine,din materiale preţioase,cum sunt argintul şi aurul. Fie că-i vorba despre o bluză,de o pereche de pantaloni sau de o rochie – toate verzi-nu-ţi încărca ţinuta cu bijuterii voluminoase şi colorate. Simţi nevoie să-ţi împrospătezi garderoba? În acest caz,optează pentru accesoriile verzi. Îţi vor înviora ţinutele!

Pantofi,depurtat.ro,109 lei

Geantă,emag.ro,64,99 lei

Mai multe