Weekend-ul acesta ne vedem la #Dichisar de Crăciun

5 decembrie 2016   Evenimente

Ultima ediţie #Dichisar de anul acesta se întâmplă în weekend-ul 10-11 Decembrie, 10:00-20:00, la Impact Hub Bucureşti. (str. Halelor, nr.5, langă DM Unirii).

#Dichisar este unul dintre târgurile de la care avem cele mai mari aşteptări de Crăciun. E organizat de cel mai important marketplace creativ din România,deci anticipăm de la început doar ce e mai bun din vasta comunitate construită în jurul Breslo.ro. 

Ediţia de Crăciun va fi şi All-Star Edition:TOP 60 dintre cei mai iubiţi creatori de peste an revin la #Dichisar într-o doză concentrată de cadouri #mişto pentru Crăciun. Totul în reţeta clasică:pe muzică bună,la o cafea cu bezele şi un waffle cu afine,să ne trezească pofta de sărbători. 

Dar e altceva,ceva special la acest târg,care îi face pe oameni să se întoarcă,să-şi aducă şi prietenii,să se gândească şi la un cadou surpriză pentru mama,sora,prietena cea mai bună. E ceva personal. 

#Dichisar are mai puţin de 2 ani,şi totuşi şi-a construit deja un nucleu fidel şi numeros de vizitatori. Ultima ediţie a avut peste 12 000 de oameni care au răspuns pe Facebook,televiziuni,vedete,totul cu un aer relaxat şi natural,ca în sufrageria unui prieten. Asta nu se întâmplă la un simplu târg. 

E ceva mai mult aici,iar organizatorii simt asta. La ediţia trecută şi-au întrebat publicul şi au tras concluzii. Iată doar câteva dintre răspunsuri: 

 • Pleci inspirat şi binedispus. Oricui îi face bine să fie înconjurat doar de idei frumoase pentru o vreme. 

 • Produsele sunt genul pentru care vrei să laşi review şi să mai cumperi încă două,pentru prieteni. 

 • Expozanţii sunt remarcabili în sine:oameni creativi,deschişi şi comunicativi,uşor de admirat. 

 • E deja un loc de întâlnire între prieteni. Relaţiile nu mai sunt de mult doar de vânzare-cumpărare. 

 • Muzică bună+Cafea+Bezele+Oameni talentaţi şi cu picioarele pe pământ=Love 

Ediţia #Dichisar de Crăciun e bineînţeles şi locul perfect pentru cumpărat cadourile de Crăciun,deci ne vedem acolo! Detalii pe

.

Mai multe