FOTO „Mr. Bean”, neschimbat la vârsta de 65 de ani! Cum este viaţa actorului acum

16 iunie 2020   Ghid de viață

Actorul şi comediantul Rowan Atkinson a jucat în serialele de televiziune „Not the Nine O'clock News” şi „Blackadder”. Este cunoscut însă pentru rolul pe care l-a jucat în serialul de televiziune britanic Mr. Bean, dar şi în filmul de lungmetraj, cu acelaşi nume, apărut în anul 1997.

Rowan Sebastian Atkinson s-a născut pe 6 ianuarie 1955, la Newcastle upon Tyne, Anglia. Atkinson a studiat la universităţile Newcastle şi Oxford şi a obţinut un master în inginerie electrică. A început să interpreteze scheciuri în timp ce studia la Oxford, apoi a ales să-şi facă apariţia la cluburi de teatru şi la spectacole de comedie pentru BBC Radio 3, scrie Biography.com. 

În 1979, Rowan Atkinson a scris şi a jucat în „Not the Nine O'clock News”, o comedie televizată la BBC, timp de trei ani. Ulterior, el a avut un rol în serialul de televiziune Blackadder. În 1990, el a început să joace în serialul de televiziune Mr. Bean, fiind adaptat pentru film în 1997 şi bucurându-se de un succes imens. 

În 1990, Rowan Atkinson s-a căsătorit cu un make-up artist. Au avut doi copii înainte de a divorţa la sfârşitul anului 2015. În 2017, a devenit tată pentru a treia oară, cu o iubită mai tânără. 

În prezent, actorul în vârstă de 65 de ani s-a întors pe micile ecrane, jucând rolul lui Jules Maigret, un detectiv francez. Rowan Atkinson are o avere impresionantă pe care şi-a construit-o de-a lungul carierei sale. 

FOTO: Shutterstock.com   

Mai multe