Hannelore de la ”Insula Iubirii” şi-a pus silicoane după ce s-a împăcat cu Bogdan! Cum arată în costum de baie

26 iunie 2019   Ghid de viață

Hannelore, fosta concurentă de la ”Insula Iubirii”, care a fost în centrul atenţiei din cauza scandalului cu Bogdan a luat o decizie drastică la câteva luni bune de la încheierea show-ului şi şi-a pus silicoane.

Participarea la ”Insula Iubirii” i-a schimbat viaţa complet lui Hannelore. S-a bucurat din plin de aprecierea fanilor, în timp ce alţii au pus-o la punct, însă acest lucru a ajutat-o să-şi dezvolte afacerile şi să câştige bani. Ba mai mult, la scurt timp după ce a divorţat de Bogdan, ea a decis să-şi schimbe aspectul fizic, aşa că şi-a pus silicoane. Acum, însă, ea nu ezită să-şi etaleze trupul perfect, iar pozele în care apare în costum de baie au adunat mii de aprecieri din partea fanilor. 

, au comentat fanii săi.

Hannelore a participat la ”Insula Iubirii” alături de Bogdan Ionescu, partenerul ei de viaţă de ani de zile. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp, iar ulterior, la câteva luni s-au despărţit. În urmă cu câteva săptămâni, însă, în presă au apărut informaţii potrivit cărora cei doi s-ar fi împăcat, fiind plecaţi într-o vacanţă împreună. 

Hannelore Ulrich, una dintre fostele concurente de la “Temptation Island – Insula Iubirii”, s-a făcut remarcată în timpul show-ului de la Antena 1 şi datorită trupului său de zeiţă, sculptat în sala de antrenamente a şcolii de dans pe care o deţine în Timişoara. După încheierea filmărilor din Thailanda, ea a creat mai multe rochii de mireasă, iar în cadrul unui târg, a fost vizitată de una dintre fostele participante ale emisiunii de la Antena 1. 

Mai multe