Horoscop săptămâna 15-21 iulie adus de Camelia Pătrăşcanu. Taurii îşi vor clarifica nişte lucruri, Racii se despart de partenerul de cuplu

14 iulie 2019   Ghid de viață

Săptămâna 15-21 iulie aduce evenimente importante în familie pentru Bebeci, care vor trăi momente intense din punct de vedere emoţional, în timp ce Taurii vor încerca să-şi clarifice nişte lucruri, potrivit previziunilor prezentate de Camelia Pătrăşcanu.

Care sunt previziunile astrologice pentru fiecare zodie în parte în săptămâna 15-21 iulie, află mai jos: 

- au toate motivele să se gândească la rolul lor în familie. Luni şi marţi pot avea evenimente importante care fac referire la nişte momente intenese din punct de vedere emoţional. Miercuri şi joi vor avea zile foarte bune din punct de vedere social, vor să se distreze şi să se degajeze de regrete. Au un weekend frumos.

rezolvarea unor probleme va avea loc la începutul săptămânii. Autoritate şi răspundere mai mare miercuri şi joi, trebuie să clarifice nişte lucruri, atât în familie cât şi în relaţiile cu ceilalţi. Au un weekend foarte frumos alături de prieteni.

- se vor gândi mai mult la resursele materiale şi finananciare. Unii vor să facă economii, alţii investiţii, alţii au discuţii legate de familie şi avere. Luni şi marţi trebuie să gândească o strategie legată de avere. Miercuri şi joi vor face planuri mari de viitor. În weekend rămân conectaţi la tot ce înseamnă afaceri.

- au zile foarte bune pentru a fi profunzi şi reflexivi. Nativii singuri se gândesc la motivul pentru care se află în această situaţie. Îşi asumă şi riscurile unor separări şi au idei foarte inspirate legate de viitor. Încep să devină eliberaţi în weekened.

- muncesc luni şi marţi şi pot avea nişte realizări foarte bune. Cei din vacanţă se gândesc la lucruri de rezolvat. Luni şi marţi sunt foarte inspiraţi. Au foarte mult suport din partea unor persoane care îi pot antrena să rezolve probleme foarte importante.

 luni şi marţi au parte de zile provocatoare pentru a-şi arăta talentele. Indiferent că e vorba de serviciu sau de şedinţe, trebuie să fie foarte sigure pe capacităţile lor. Muncesc şi miercuri şi joi. Cei din vacanţă nu vor rata nimic dacă se gândesc la aceste lucruri. Contează pe prieteni şi reuşesc să rezolve o problemă sentimentală din trecut.

- săptămână cu multă autoritate. Luni şi marţi se gândesc care e locul lor şi dacă ceilalţi îi ştiu de frică sau de iubire. Trebuie să schimbe politica de familie. Miercuri şi joi, zile ale inimii. În weekend vindecă o relaţie delicată.

- vorbim de planuri şi de tot feluri de rezolvări care trec prin acte oficiale. O problemă juridică va fi rezolvată. Miercuri şi joi reflectează la o schimbare de rol şi de poziţie. Sunt inspiraţi să lejerizeze responsabilităţile.

Mai multe