Ce bărbat preferă fiecare femeie în funcţie de zodie

3 martie 2016   Horoscop

Bărbaţii sunt un mare punct de interes pentru o femeie, iar modul în care ne abordează este apreciat diferit de fiecare dintre noi. Te-ai gândit vreodată că semnul tău zodiacal ar putea avea un cuvânt de spus în privinţa asta?

Iată ce fel de barbaţi preferăm noi femeile în funcţie de acesta.

Berbec

Directă şi greu de impresionat,femeia berbec va avea mereu o slăbiciune pentru bărbaţii siguri pe ei şi puternici. Pe lângă aceste două trăsături,un strop de curaj venit din partea bărbatului cu siguranţă oferă puţină „picanterie” în gusturile sale.

Taur

Dacă ai impresia că lumea se îmvârte doar în jurul tău,cu siguranţă nu vei fi luat în seamă de femeia taur. Nu încerca să-i câştigi atenţia prin lauda de sine. Găteşte-i,cântă-i (chiar dacă nu ai un talent înnăscut pentru asta) şi arată-i prin lucruri simple cât de mult îţi pasă de ea.

Gemeni

Stereotipul bărbatului ideal pentru femeia gemeni este mai greu de conturat. Dacă eşti totuşi genul de persoană care găseşte subiecte interesante de dicuţie,cu siguranţă ai o bulină albă. Va căuta să aibă cât mai multe lucruri în comun cu bărbatul de lângă ea şi care să nu o plictisească.

Citeşte articolul complet pe YVE.ro

Mai multe