Ce obstacole vei avea în viaţă în funcţie de zodie

24 martie 2016   Horoscop

Oare ce surprize ţi-a pregătit destinul? Vei fi mereu fericită şi vei reuşi tot ce ţi-ai propus, sau dimpotrivă, calea îţi va fi presărată de numeroase cumpene. Află ce obstacole vei avea în viaţă în funcţie de zodie!

Ce obstacole vei avea în viaţă în funcţie de zodie. Berbec

Vei avea mereu prieteni buni care să te susţină atunci când vei da de greu. Chiar dacă nu vrei trece des prin momente dificile,atunci când acestea vor avea loc ţi se va părea că lumea ta s-a prăbuşit şi că viaţa nu mai are sens. Nu uita că cei din jur de iubesc şi că aştepată doar să le ceri ajutorul.

Ce obstacole vei avea în viaţă în funcţie de zodie. Taur

Îţi place aventura şi situaţiile riscante şi nu te dai înlături de a încerca mereu lucruri noi,iar din acest motiv vei forţa destinul în câteva ocazii,iar viaţa ta va atârna de un fir de păr. Învaţă să calculezi riscurile,pentru a nu te expune inutil.

Ce obstacole vei avea în viaţă în funcţie de zodie. Gemeni

Crezi că cele mai mari calităţi ale tale sunt inteligenţa şi răbdarea şi din acest motiv îţi place să ai o viaţă tihnită,fără evenimente spectaculoase,care li se va părea chiar plictisitoare celor din jur. Asta nu te fereşte însă de pericole,cum ar fi accidentele de muncă sau rutiere.

Ce obstacole vei avea în viaţă în funcţie de zodie. Rac

Eşti mai bolnăvicioasă din fire,aşadar obstacolele tale în viaţă vor fi legate de sănătate. Nu lăsa problemele să se agraveze,deoarece este mai bine să previi decât să tratezi. Fii atentă la simptomele banale,deoarece ele pot ascunde probleme grave.

Ce obstacole vei avea în viaţă în funcţie de zodie. Leu

Dacă pe plan profesional totul îţi va merge din plin,nu acelaşi lucru se poate spune şi despre viaţa ta amoroasă. Îţi place să flirtezi şi vei atrage mulţi bărbaţi,dar îţi va fi greu să ai o relaţie de lungă durată şi să-ţi formezi o familie. Însă,în momentul în care te vei căsători cu cineva,va fi o relaţie pe viaţă.

Ce obstacole vei avea în viaţă în funcţie de zodie. Fecioară

Vrei mereu să ieşi în evidenţă şi să fii cea mai bună în tot ceea ce faci şi din acest motiv eşti gata pentru orice sacrificiu. Însă,s-ar putea să pierzi chiar ceea ce e mai important,cum ar fi familia sau sănătatea. Ai grijă să existe un echilibru între viaţa de familie,responsabilităţile de la serviciu şi timpul liber.

Ce obstacole vei avea în viaţă în funcţie de zodie. Balanţă

Fie din cauza stresului,fie că este vorba de o afecţiune moştenită,inima este cea care-ţi va face cele mai mari probleme de-a lungul vieţii. Aşadar,ai grijă de ea,evită supărările şi mergi constant la doctor.

Ce obstacole vei avea în viaţă în funcţie de zodie. Scorpion

Oricât de mult vei munci,banii nu-ţi vor ajunge niciodată. Şi aici nu este vorba de a pleca în vacanţe exotice sau de a achiziţiona haine scumpe,ci de cheltuielile zilnice. Banii nu vor trage la tine şi mereu va trebui să îi administrezi cu mare grijă.

Ce obstacole vei avea în viaţă în funcţie de zodie. Săgetător

Eşti o fire mai sensibilă şi din acest motiv ai tendinţa să pui la inimă orice supărare sau orice remarcă. Te superi uşor,te acomodezi greu la situaţii noi şi ţi se pare că mereu lumea are ceva cu tine. Ai grijă ca cea mai mare cumpănă a ta să nu fie depresia.

Ce obstacole vei avea în viaţă în funcţie de zodie. Capricorn

Vei fi de multe ori în situaţii limită şi asta pentru că ţi-ai ales o meserie care implică multe deplasări în locuri periculoase sau contactul cu tot felul de persoane care-ţi pot crea probleme. Alege-ţi cu grijă anturajul,pentru a nu regreta mai târziu.

Ce obstacole vei avea în viaţă în funcţie de zodie. Vărsător

Îţi place să călătoreşti,cât mai departe şi în locuri în care puţini s-ar încumeta să ajungă. Aşadar pericolele sunt la tot pasul şi-ţi pot pune viaţa în primejdie. Asta nu înseamnă că trebuie să renunţi la pasiunea ta,ci să te informezi bine înainte de a stabili încotro să pleci.

Ce obstacole vei avea în viaţă în funcţie de zodie. Peşti

Viaţa nu va fi deloc uşoară pentru tine şi vei trece prin multe situaţii de criză,atât din cauza sănătăţii,a banilor sau a problemelor de familie. Chiar şi atunci când totul ţi se va părea împotrivă,trebuie să ai încredere că vei reuşi să răzbaţi.

Mai multe