Horoscopul dragostei pentru luna martie

22 februarie 2016   Horoscop

Ce şanse ai să-ţi întâlneşti marea iubire şi cum te va răsfăţa partenerul în această perioadă specială pentru femei? Descoperă în horoscopul dragostei pentru luna martie!

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Berbec

Partenerul îţi va arăta cât de mult însemni pentru el şi va fi dispus ca,măcar pentru câteva zile,să te scutească de câteva dintre îndatoririle zilnice. Pe lângă faptul că te va trezi cu micul dejun la pat şi nu va mai refuza să spele vase,te va scoate în oraş,unde te va lăsa să-ţi cumperi tot ce-ţi doreşti.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Taur

Cineva din anturajul tău va profita de aceste zile dedicate femeii şi te va suprinde cu o invitaţie în oraş. Chiar dacă nu te-ai gândit la el ca la un posibil partener dă curs invitaţiei,deoarece nu ştii ce surprize îţi rezervă destinul.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Gemeni

Dacă nu eşti încă într-o relaţie,în prima lună a primăverii ai toate şansele să descoperi pe cineva special. Important este să fii mai deschisă la persoanele pe care le întâlneşti şi să laşi deoparte timiditatea.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Rac

Este momentul să te decizi ce-ţi doreşti. Chiar dacă eşti implicată într-o relaţie de care nu eşti mulţumită,nici nu ai vrea să-i pui punct,de teamă să nu rămâi singură. Analizează-ţi sentimentele şi vezi dacă mai ai sau nu loc pentru partener în inima ta.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Leu

Primele raze ale soarelui îţi vor schimba starea de spirit şi vei fi mai mereu cu zâmbetul pe buze,aşadar îi vei fermeca pe cei din jur. Cu atâtea zile speciale este un bun moment să flirtezi şi să-ţi deschizi inima spre alte persoane.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Fecioară

Nu este exclus să intri înluna martieca iubită şi să ieşi din ea ca femeie logodită. Iar cel drag te va suprinde într-un mod cu totul special,fie la o cină romantică,fie într-o destinaţie de vacanţă în care-ţi doreai demult să ajungi.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Balanţă

Vei simţi primii fluturi în stomac în a doua parte a lunii. Până atunci nu este cazul să te superi că vei petrece 1 şi 8 martie singură,deoarece prietenele tale abia aşteaptă să te scoată în oraş şi să vă distraţi,fără să aveţi obligaţii.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Scorpion

A te îndrăgosti nu se va afla printre planurile tale din viitorul apropiat,însă asta nu înseamnă că nu vei avea parte de flirturi sau întâlniri. Îţi vei petrece timpul cu reprezentanţii sexului tare,fără să ai însă gânduri de o relaţie serioasă.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Săgetător

Luna femeii vine cu sfârşitul relaţiei pentru tine. De ceva vreme relaţia nu mai funcţiona,însă ai continuat să te amăgeşti că totul va fi bine. Sterge-ţi lacrimile şi analizează-ţi sentimentele. Vrei să-l recucereşti deoarece eşti convinsă că el este sufletul tău pereche sau îţi acorzi timp pentru tine ca să-ţi revii?

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Capricorn

Eşti atât de ocupată cu cariera,încât nu mai ai timp să te gândeşti la iubire. Însă timpul trece ca gândul şi nici nu-ţi vei da seama că prietenele tale s-au aşezat la casa lor,iar tu nici nu eşti implicată într-o relaţie. Aşadar,este timpul să iei măsuri şi să te gândeşti şi la viaţa sentimentală.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Vărsător

Îţi cam bate inima pentru cineva nou,dar acasă te aşteaptă o persoană care a fost alături de tine în multe momente grele,care te apreciază şi te iubeşte. Cântăreşte situaţia şi află dacă pentru noua ta atracţie merită să pui punct unei relaţii de lungă durată sau este doar o pasiune de moment.

Horoscopul dragostei pentru luna martie. Peşti

Reaţia ta se ca consolida în perioada următoare,iar atracţia pe care o simţi pe moment se va transforma în iubire. Profită de aceste zile speciale pentru a fi cea mai fericită femeie din lume.

Mai multe