Horoscopul săptămânii 1-7 aprilie 2016

1 aprilie 2016   Horoscop

Află ce-ţi prezic astrele pentru următoarea perioadă!

BERBEC

Relaţiile parteneriale devin din ce în ce mai problematice,tocmai acum când este absolut necesar să plecaţi într-o călătorie importantă. Lipsa de înţelegere a persoanei iubite este doar aparentă. Situaţia financiară pare fără multe şanse şi puneţi la cale unele schimbări de abordare.

TAUR

Majoritatea nativelor sunt stresate de problemele legate de propria locuinţă ori de cele care apar la serviciu. Vor decide la mijlocul intervalului că au nevoie de consiliere,de sfaturile unor specialişti,în primul rând pentru că partenerul lor de cuplu le spulberă pe rând toate speranţele.

GEMENI

Stabiliţi relaţii parteneriale excepţionale,însă nu mai aveţi răbdare să începeţi activităţi noi sau să-i învăţaţi pe cei din anturaj cum să le organizeze. Celibatarele călătoresc şi au şanse de a se căsători cu nativi foarte prosperi,iar mamele au probleme doar cu fiii ori cu fiicele adolescente.

RAC

Toate nativele vor munci din răsputeri şi-şi vor suplini colegii plecaţi în călătorii lungi. Toate încearcă să facă economii,însă relaţiile familiale devin din ce în ce mai dificile. Cele mai norocoase native sunt cele care decid să plece în străinătate ori lucrează la firme cu patroni străini.

LEU

Unele native vor să pună bazele unor activităţi noi,dar fără să apeleze la niciun fel de ajutoare,aşa că vor exclude până şi pe cei mai buni dintre amicii lor din noile proiecte profesionale. Muncesc cu plăcere,renunţă la aventuri şi drumuri,doar pentru a-şi lua revanşa faţă de fostul partener.

FECIOARĂ

Situaţia financiară este atât de stresantă pentru majoritatea nativelor,încât nu mai au răbdare cu nimeni şi cu nimic. Casa le e plină de musafiri,iar călătoriile planificate sunt iar amânate din cauza problemelor cu banii. Partenerul mai are puţin şi-şi ia lumea în cap din cauza atâtor pregătiri.

BALANŢĂ

Mai prietenoase,însă lipsite de optimism,vor relua relaţiile amicale cu foştii prieteni şi vor face multe drumuri de-a lungul întregii săptămâni. Nu mai au răbdare deloc să colaboreze cu colegii şi renunţă pe neaşteptate la contractele care le stresează. Bani sunt puţini,iar sănătatea schimbătoare.

SCORPION

Situaţia financiară este atât de înfloritoare,încât depăşeşte orice aşteptări. Majoritatea nativelor sunt foarte nemulţumite,pentru că nu sunt lăsate să facă investiţiile dorite pentru locuinţă. Succesele nu le pot fi desconsiderate şi se simt iubite,admirate. Mamele însă nu mai au deloc răbdare.

SĂGETĂTOR

Pline de optimism,energie şi intenţii bune,sunt parcă ocrotite de îngeri,aşa că vor reuşi să finalizeze toate activităţile. Se descurcă în orice condiţii,chiar dacă nu sunt ajutate,şi renunţă la prieteniile şi la colaborările dubioase. La sfârşitul intervalului,pot apărea neînţelegeri cu soacra.

CAPRICORN

Apar brusc prea mulţi adversari şi prea multe probleme pentru a putea să mai fie liniştite. Din mândrie,vor refuza intervenţiile prietenilor şi amicilor,poate chiar şi ajutorul rudelor. Spre finalul intervalului,este pusă în pericol şi relaţia de cuplu,fără motive foarte clare.

VĂRSĂTOR

Vor renunţa la orice fel de deplasări,dar nu şi la întâlnirile cotidiene cu prietenii,care parcă le dau viaţă şi speranţe. Cu toate că muncesc mult,de miercuri situaţia financiară devine problematică,mai ales pentru nativele care nu au achitat încă toate ratele bancare.

PEŞTI

Primesc foarte multe propuneri de schimbare a serviciului (unele sunt doar promovate,dar nu prea mai au răbdare să suporte toate hachiţele colegilor şi şefilor). Majoritatea vor lua în grabă decizii originale,care exclud considerentele financiare,cu toate că la mijlocul intervalului vor deveni mai bogate. Partenerul de cuplu nu este luat în seamă ori lipseşte. În privinţa relaţiei de iubire,mai ales pentru cele căsătorite,poate apărea o aventură care le afectează căsnicia. În toate ocaziile,sunt irascibile,chiar dacă starea de sănătate s-a îmbunătăţit considerabil. Unele sunt confuze,altele foarte creative.

Mai multe