Marele horoscop al toamnei

5 septembrie 2012   Horoscop

Chiar dacă te-ai aştepta ca astrele să urmeze acelaşi curs liniştitor al anotimpurilor şi să-ţi rezerve o toamnă molcomă, e de dorit să te pregăteşti pentru un sezon al schimbărilor. Aceste transformări te-ar putea surprinde, dar pregătesc terenul pentru roadele fertile pe care le vei culege anul viitor.

Berbec

Carieră:Loc de muncă nou pentru un membru al familiei sau veşti bune pentru dumneavoastră. Noi colegi la birou sau activităţi noi care să implice un personal tânăr.

Bani:Pericol de înşelăciune ori de cheltuieli necugetate pentru bunuri care se strică. Se rezolvă probleme stringente,vine o sumă mare,neaşteptată.

Casă:Reuniuni familiale,antrenate de o femeie. Sprijin pe care vă puteţi baza de la o prietenă sau o apropiată în jur de 35 de ani.

Dragoste:Nu totul va fi pe roze! Apar frustrări,stări de emoţionalitate crescută,nesiguranţe pe care nu prea puteţi să i le comunicaţi partenerului.

Taur

:Se adună tensiuni pe care trebuie să le risipiţi luându-vă neapărat câteva zile de concediu. Dacă lucraţi în vânzări,feriţi-vă de furturi!

:Contaţi pe sprijinul prietenilor,care se dau peste cap pentru a vă găsi idei din care să faceţi bani sau prin care să vă valorificaţi investiţiile.

:Menajaţi-vă sănătatea,cât şi pe cea a partenerului! Risc de mici accidente domestice.

:Se ţes tot felul de intrigi în culise,care vă ajung la urechi târziu. Discuţii aprige,care se pot solda chiar cu despărţiri.

Gemeni

:Intuiţia vă spune să gândiţi mai mult şi să nu mai fiţi aşa sentimentale. Trebuie să acţionaţi practic pentru a vă conserva poziţia.

:Contaţi doar pe dv. şi pe resursele din dotare. Cheltuieli pentru copii ori nepoţi.

:O femeie apropiată (prietenă,vecină,chiar rudă) vă pizmuieşte şi se amestecă în treburile căminului.

:Pentru cei singuri,se anunţă o întâlnire promiţătoare cu cineva din străinătate. Pentru cupluri – călătorii peste hotare care vă vor aduce aminte de începuturi.

Rac

:Nu scăpaţi de provocări! Trebuie să colaboraţi îndeaproape cu cineva care vă supune unui stres prelungit. Posibile flirturi.

:Aşteptările vă sunt îndeplinite. Cheltuieli mari legate de un act ori de un document oficial.

:Schimbări datorate veniturilor mai mari. Posibile reparaţii şi renovări.

:Moment prielnic pentru cei singuri să-şi găsească jumătatea. Relaţiile de lungă durată,soldate cu logodne ori cu căsnicii.

Leu

:Lipsă de energie şi de dorinţă de supraîncărcare. Acţiunile unui coleg vă pot deranja.

:Resurse echilibrate,şanse de sporire a lor prin diverse colaborări. Noroc la loto!

:Probleme de sănătate cu un membru al familiei de sex masculin.

:Dacă lucraţi cu partenerul,apar discuţii aprige şi ciocniri de orgolii. Jumătatea dv. are probleme la serviciu şi-şi caută un nou job.

Fecioară

:Discuţii complexe despre proiecte curente şi viitoare. Tranzacţii legate de producţia/distribuţia unor bunuri ori servicii.

:Se găsesc bani pentru achitarea facturilor curente,dar apar cheltuieli neprevăzute,destul de mari.

:Discuţii de viitor despre schimbări de ordin material în cămin,dar şi acţiuni legate de un alt membru al familiei.

:Pentru unele native – posibile veşti despre o sarcină. Bucurii antrenate de copii sau nepoţi.

Balanţă

:Motive de bucurie,legate de o afacere,studii. Sentimente negative antrenate de o şansă scăpată printre degete. Posibile înşelătorii.

:Intră bani pe nepusă masă în casă,fie graţie soţiilor,fie graţie unei femei tinere.

:Sezon dinamic,întâlniri cu toţi membrii familiei. O nouă săptămână,un nou eveniment!

:Aşteptaţi-vă la lucruri surprinzătoare! Şansa unei noi iubiri ori happy ending pentru una deja existentă. Sentimentele adevărate sunt protejate de astre!

Scorpion

:Femeile peste 35 de ani primesc propuneri de un loc de muncă nou. Schimbări interesante.

:Vibraţii radicale,răsturnări de situaţie,de la profituri uriaşe,la pierderi masive.

:Veşti bune,atmosferă armonioasă în cămin. Veniturile familiale cresc graţie unui comision,unei prime ori unui bonus.

:Tensiuni pentru cuplurile care se iubesc la distanţă ori sunt separate de zeci de kilometri. Relaţiile incipiente sunt „săpate” de prieteni.

Săgetător

:Probleme de natură tehnică:se defectează echipamente,pierdeţi informaţii importante. Feriţi-vă de accidente,folosiţi comenzile manuale!

:Câştiguri neaşteptate şi succese financiare. Momente de bucurie pentru dv. şi alţi membri ai familiei.

:Veţi face multe planuri pentru evenimente şi îmbunătăţiri aduse căminului. Totul se derulează însă extrem de încet şi vor apărea şi clipe mai puţin fericite.

:Un coleg sau o persoană care vă iubea de la distanţă vă face confesiuni surprinzătoare.

Capricorn

:Mediu de lucru plăcut,colegii sărbătoresc evenimente fericite din familie împreună cu echipa.

:Dacă aşteptaţi fonduri de peste hotare,aveţi grijă prin ce mijloace vă sunt trimise. Posibile erori şi situaţii neplăcute. Aveţi grijă de bani când călătoriţi. Risc de furturi.

:Dezvăluiri indiscrete în cămin despre o aventură. Ignoraţi situaţia cât puteţi şi nu vă amestecaţi.

:Cupidon vă reîncarcă bateriile cu energie. Femeile e posibil să se cupleze cu bărbaţi mai tineri. Bărbaţii Capricorn tineri frâng inimi!

Vărsător

:Un eveniment minor e posibil să provoace rupturi iremediabile,care să vă perturbe armonia la locul de muncă.

:Surprizele sunt numeroase la acest capitol. Majoritatea vor fi plăcute,dar trebuie să învăţaţi să fiţi mai discreţi cu oameni pe care de-abia i-aţi cunoscut. Fiţi cu băgare de seamă şi faţă de anumiţi prieteni!

:Cheltuieli suplimentare pentru casă,dar pe care le-aţi prevăzut,în linii mari,în buget încă de la începutul verii.

:Vin numeroase momente frumoase în dragoste. Conversaţii importante cu partenerul,care duc la eliminarea unor păreri greşite.

Peşti

:Momente problematice pentru cele în căutarea unor noi oportunităţi profesionale. Trebuie să faceţi compromisuri şi să acceptaţi starea de fapt impusă de alţii.

:Evitaţi împrumuturile sau cumpărăturile în regim de leasing. Doamnelor peste 35 de ani li se recomandă să-şi păzească bunurile în public.

:Pentru unele native tinere,se întrevede o schimbare de locuinţă. Întâlniri regulate cu membri ai familiei îndepărtaţi.

:Bărbaţii primesc o invitaţie la o întâlnire de la o iubire mai veche. Femeile se încarcă cu energie de pe urma aprecierilor de la persoane care le stimează.

Mai multe