Profilul de Facebook îţi trădează zodia?

15 martie 2016   Horoscop

Trăsăturile de caracter nu sunt singurele indicii cu privire la semnul zodiacal sub care te-ai născut. Imaginile pe care le postezi pe reţelele de socializare şi modul în care foloseşti Facebook scot la iveală caracteristicile zodiei tale.

Berbec

Nu eşti o împătimită a reţelelor de socializare,pentru că,în general,preferi să discuţi faţă în faţă cu persoanele care sunt importante pentru tine. Probabil vei alege ca imagine reprezentativă un animal amuzant,mic,nicidecum o fotografie a ta,şi o vei păstra mult timp neschimbată. Postezi imagini în care apari alături de prieteni.

Taur

Împărtăşeşti cu prietenii cele mai frumoase fotografii ale tale. De altfel,pentru tine Facebook este un mod plăcut de a-ţi petrece timpul şi de a afla cu ce se mai îndeletnicesc cunoştinţele tale. Eşti recunoscută pentru numeroasele postări cu glume şi imagini amuzante.

Gemeni

Ai un simţ al umorului dezvoltat,prin urmare vei posta pe reţelele de socializare o mulţime de bancuri şi fotografiiîn care apari în ipostaze nostime. Pentru că te plictiseşti repede,schimbi destul de des imaginea de profil. Îţi place să foloseşti Facebook pentru a discuta ore în şir cu cei dragi.

Rac

Îţi alegi cu mare grijă imaginea pe care s-o ataşezi profilului. Uneori,sunt zile întregi în care eziţi în privinţa fotografiei care s-ar potrivi cel mai bine,pentru că îşi doreşte să aibă parte numai de comentarii pozitive din partea amicilor. Postezi foarte multe poze din copilărie şi alături de prieteni apropiaţi.

Leu

Pentru tine,Facebook reprezintă o ocazie în plus să impresionezi,să te promovezi şi să atragi admiraţia prietenilor şi cunoştinţelor. Îţi schimbi des imaginea de profil şi postezi frecvent,pentru a menţine treaz interesul tuturor şi pentru a vedea cine te urmăreşte.

Fecioară

Cele mai multe dintre fotografiile pe care le împărtăşeşti cu amicii sunt din vacanţe sau din ţări în care ai vrea să călătoreşti. Rareori postezi fotografii în care apari singură,iar dacă alegi să faci asta,va fi una care te avantajează sau în care vrei să evidenţiezi un peisaj din locuri frumoase în care ai fost.

Balanţă

Ai fi gata să mergi la un fotograf profesionist numai să ai cele mai frumoase imagini de ataşat la profilul tău de Facebook. Eşti de părere că numai aşa vei fi bine pusă în valoare. Schimbi adesea fotografia de profil pentru a se potrivi cu starea ta de spirit.

Scorpion

Pentru profilul tău de Facebook alegi imagini care evidenţiază misterul sau senzualitatea ta. Dacă una dintre ele este foarte apreciată,o păstrezi pentru foarte mult timp cu gândul că va atrage mai mulţi prieteni noi.

Săgetător

Cauţi să-ţi creezi un profil care să spună cât mai multe despre tine şi,odată ce ai găsit formula perfectă,nu mai schimbi mult timp imaginea care te reprezintă. Cele mai multe dintre fotografiile pe care le postezi sunt din călătorii,alături de amici,şi prea puţine de tipul selfie.

Capricorn

Te numeri printre cei care-şi păstrează mult timp imaginea de profil,pentru că va căuta ca fotografia care te reprezintă să te pună în valoare foarte bine din punct în vedere fizic sau să aibă legătură cu profesia tpe care ţi-ai ales-o. În general,cei mai mulţi nativi în zodia Capricorn îşi creează un profil pe o reţea de socializare în scop profesional,

Vărsător

Cele mai multe imagini pe care le postezi sunt cu artiştii favoriţi şi cu persoanele publice pe care le admiri. Îţi schimbi destul de des fotografia de la profil cu scopul de a-i pune la curent pe amici cu tot ceea ce faci şi de a spune ceva despre modificările stării tale de spirit.

Peşti

Alegi cu mare grijă imaginile pe care le împărtăşeşti cu ceilalţi şi mai ales fotografia de profil,pe care o modifici destul de des potrivit stării tale de spirit. Îţi place ca postările tale să atingă pe cât mai mulţi,să emoţioneze,să provoace un schimb de opinii,nu neapărat să atragă multe like-uri.

Mai multe