Top 5 zodii care trebuie să se ferească de jocurile de noroc. Pot pierde totul!

30 iulie 2015   Horoscop

Vom vedea împreună, în rândurile ce urmează, care sunt cele cinci zodii care ar trebui să se ferească de toate jocurile de noroc, deoarece soarta nu este niciodată de partea lor şi reuşesc să piardă totul.

Leu

Sunteţi primul pe această listă din cauzăcă vădoriţi să obţineţi din ce în ce mai mult iar metodele dacă sunt atât de simple,precum păr,aveţi tendinţa să exageraţi. Cunoscuţii vă vor găsi adesea în astfel de locuri,unde veţi fi dornic şi de cele mai mici câştiguri,pentru a le paria din nou. Nu veţi accepta ideea de a pierde şi din această cauza micul “hobby”,poate deveni foarte uşor pierzania dumneavoastră,deoarece sume mari de bani se vor evaporacât aţi clipi.

Scorpion

Chiar dacă sunteţi o persoană intuitivă şi mai mereu daţi dovadă de inteligenţă,când vine vorba de tactica jocului,de multe ori vă înşelaţi şi pierdeţi sume foarte mari de bani. Nici dumneavoastră nu veţi părăsi sala de jocuri,până ce nu veţi avea în buzunar cel puţin suma cu care aţi plecat de acasă. Sunteţi sigur pe intuiţia dumneavoastră iar orgoliul de cele mai multe ori este cel care va strică apele.

Citeşte articolul complet pe YVE.ro.

Mai multe