Horoscopul lunii august 2015

21 iulie 2015   Ghid de viață

Află ce-ţi rezervă astrele în ultima luna de vară, atât pe plan amoros, cât şi pe plan profesional. Horoscopul lunii august 2015 îţi spune cum stai cu dragostea, ce oportunităţi ţi se ivesc în carieră, cât noroc ai la bani şi, nu în ultimul rând, cum stai cu sănătatea.

Horoscopul lunii august 2015. Berbec

Pentru nativul născut în zodia Berbec,luna august este o perioadă destul de aglomerată pe toate planurile. Poţi avea parte de poveşti romantice neaşteptate,iar în ceea ce priveşte cariera,ai parte de noroc şi ştii cum să te pui în valoare. Ca să-ţi menţii sănătatea,este necesar să faci mai multă mişcare. 

Horoscopul lunii august 2015. Taur

Dacă ai probleme în cuplu,luna august este momentul potrivit să le rezolvi. Pe 11 august,Jupiter intră în casa iubirii,ceea ce înseamnă că vei avea parte de un an amoros excepţional. În cazul în care nu ţi-ai găsit jumătatea,ai toate şansele să dai peste persoana potrivită. În ceea ce priveşte banii şi bunurile,este bine să acţionezi prudent şi să îţi analizezi viaţa profesională. Dacă te confrunţi cu probleme de sănătate mai vechi,acum este momentul oportun să te ocupi de ele.

Horoscopul lunii august 2015. Gemeni

În luna august,ai parte de o schimbare pe planul relaţiilor. Dacă acorzi mai multă atenţie comunicării cu persoana dragă,lucrurile vor merge bine. În ceea ce priveşte cariera şi banii,vei avea parte de o perioadă înfloritoare,dar creşte riscul de nervozitate sau de suprasolicitare mentrală. De aceea,este important să ai grijă de sănătatea ta şi să-ţi dozezi bine forţele,pentru a preveni eventualele nepăceri.

Horoscopul lunii august 2015. Rac

Luna august te ajută să-ţi clarifici problemele sentimentale. Fie te lămureşti cu o relaţie sentimentală mai veche,fie eşti pregătit să te implici în ceva nou. Din punct de vedere financiar,astrele îţi prezic câştiguri şi investiţii,însă un minimum risc există. Tot în această lună este bine să mergi la un control.

Horoscopul lunii august 2015. Leu

Dacă vrei ca relaţia de cuplu să meargă,în luna august este de preferat să încerci să renunţi la orgolii şi să îţi analizezi legătura cu persoana draga cu răbdare şi cu modestie. Pe plan profesional,ai parte de noi oportunităţi şi de succes. Cu sănătatea stai bine,ai multă energie,pe care este recomandat să on consumi prin mişcare sau activităţi fizice intese.

Horoscopul lunii august 2015. Fecioară

Din 11 august când Jupiter intră în casa cuplului,timp de un an vei avea parte de multe provocări amoroase şi legături sufleteşti. Şi în carieră lucrurile stau bine. Vei avea parte de noi orizonturi de dezvoltare,progres şi împliniri,inclusiv financiare,dar în august este necesar să fii prudent la bani. În ceea ce priveşte starea ta de sănătate,Marte,ridică gradul de risc,motiv pentru care trebuie să fii foarte atent la orice problemă cu care te confrunţi.

Horoscopul lunii august 2015. Balanţă

În prima parte a lunii august simţi o atracţie pentru o persoană cu notorietate. Din a doua decadă,viaţa amoroasă va fi mai relaxată,dar stimulantă. În plan financiar,lucrurile se schimbă puţin în bine,dar nu atât de mult pe cât ţi-ai fi dorit. Ai grijă şi la sănătate,pentru că urmează o periadă destul de sensibilă din acest punct de vedere.

Horoscopul lunii august 2015. Scorpion

Pentru nativul născut în zodia Scorpion,luna august este extrem de importantă în plan sentimental. La un moment dat se impun nişte decizii în ceea ce priveşte relaţia de cuplu,motiv pentru care această perioadă este una a analizei şi a înţelegerii. Cât despre bani,prima parte a lunii este productivă,însă moderaţia este cuvântul de bază al acestei luni. Şi sănătatea trebuie supravegheată cu atenţie.

Horoscopul lunii august 2015. Săgetător

Lun august promite să fie memorabilă pe plan sentimental. Ai parte de schimbări şi de situaţii noi,în urma cărora poţi ajunge la anumite concluzii. Tot în această lună,ai parte de dezvoltări pe plan financiar şi de proiecte noi. În ceea ce priveşte sănătatea,trebuie să te fereşti de excese şi imprudenţe.

Horoscopul lunii august 2015. Capricorn

În luna august,pe plan amoros ai parte de complicaţii şi felurite griji legate de relaţie sau de partener. În ceea ce priveşte banii,această perioadă este favorabilă pentru o achiziţie sau o investiţie. Cât despre sănătate,ai o tendinţă către anxietate,teamă şi nelinişte sufletească.

Horoscopul lunii august 2015. Vărsător

În luna august,Soarele pune în evidenţă casa cuplului,ceea ce înseamnă că ai aprte de un avânt în plan emoţional. În ceea ce priveşte cariera,se înlătură blocajele şi creşte eficienţa. Oportunităţile financiare vor putea fi însă fructificate doar cu prudenţă. Marte continută să pună presiune pe casa sănătăţii,motiv pentru care trebuie să ai mare grijă de acest aspect.

Horoscopul lunii august 2015. Peşti

Pe plan sentimental,lucrurile evoluează pozitiv. Venus poate încuraja o relaţie de dragoste cu cineva cu care lucrezi. Ai parte de noroc în dragoste până în septembrie 2016,datorită tranzitului lui Jupiter care durează aproximativ un an. Şi pe plan profesional lucrurile merg bine,motiv pentru care nu ai de ce să-ţi faci probleme din cauza banilor. Luna august aduce în prim plan şi problemele de sănătate pe care nu ar trebui să le laşi netratate.

Mai multe