Iuliana Tudor, gazda celui mai mare eveniment organizat de Crucea Roşie din lume

10 decembrie 2019   Ghid de viață

Iuliana Tudor a avut pentru a doua oară rolul de maestru de ceremonii la cea de-a 33-a ediţie a Conferinţei Internaţionale a Mişcării de Cruce Roşie şi Semilună Roşie din lume.

Evenimentul a avut loc, zilele trecute, la Geneva, acolo unde au participat reprezentanţi din 192 de state.

Experienţa în televiziune şi implicarea sa în numeroase acţiuni umanitare au făcut ca Iuliana Tudor, ambasadorul Crucii Roşii din România încă din anul 2012, să fie aleasă pentru această poziţie atât de importantă.

„Am primit invitaţia de a fi Maestru de Ceremonii al Conferinţei Internaţionale a Federaţiei Internaţionale de Cruce Rosie şi Semiluna Roşie desfăşurată la Geneva. Evenimentul a adunat delegaţii ale Mişcării din 192 de state, dar şi reprezentanţi guvernamentali. A fost una dintre cele mai puternice experienţe profesionale pe care le-am trăit!

Multumesc Federaţiei pentru încredere, delegaţiei Societăţii Naţionale de Cruce Rosie din România pentru susţinere si tuturor celor care cred în Mişcarea Crucii Roşii! Ma întorc acasă reînvaţând iar şi iar lecţia Binelui!” a declarat Iuliana Tudor, ambasadorul Crucii Roşii din România.

Foto: Filip Scarlat

Mai multe