Mel Gibson, depistat cu COVID-19 şi internat. Care este starea actorului

23 iulie 2020   Ghid de viață

În timp ce pandemia de coronavirus face ravagii în Statele Unite ale Americii, revista People a anunţat că Mel Gibson a fost diagnosticat cu COVID-19 în luna aprilie. Actorul a stat o săptămână în spital şi a fost tratat cu Remdesivir.

Mel Gibson completează lista vedetelor depistate cu COVID-19, diagnostic pe care l-au avut, printre alţii, şi Tom Hanks, Rita Wilson şi Idris Elba. Potrivit revistei People, Mel Gibson a fost internat o săptămână într-un spital din Los Angeles.

„A fost tratat cu Remdesivir în timp ce a fost spitalizat, după care a fost retestat, analizele arătând rezultate negative pentru COVID-19 şi pozitive pentru anticorpi”, au precizat reprezentanţii vedetei.

Medicamentul Remdesivir este un antiviral care a dat rezultate îmbucurătoare în lupta cu COVID-19, mai ales în cazul pacienţilor aflaţi în stare critică.  

Actorul de 64 de ani, care a devenit tată pentru a noua oară în 2017, a ales să lupte în secret cu noul coronavirus. Actorul a fost văzut în public pe 12 iulie, alături de partenera sa, Rosalind Ross (30 de ani), ambii purtând mască. Totuşi, vedeta din „Mad Max” şi „Braveheart” a fost criticată pentru faptul că nu purta corect masca, pe care a ţinut-o sub nas.

Recent, Mel Gibson a fost în centrul unui scandal cu o colegă de breaslă. Mai exact, a fost acuzat de actriţa Winona Ryder că a făcut remarci antisemite şi homofobe în timpul unei petreceri, pe care el le-a negat.

„Eram la o petrecere aglomerată, alături de unul dintre bunii mei prieteni. Mel Gibson era acolo şi fuma trabuc, am început să vorbim împreună şi el l-a întrebat pe prietenul meu, care este gay: 'Stai puţin, acum voi lua SIDA?'. Apoi a venit vorba despre evrei, iar el a spus: 'doar nu eşti un şmecher scăpat din cuptor, nu-i aşa?'", a relatat Ryder, citată de Agerpress.

Foto: Shutterstock

Mai multe