Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, va deveni tată. Află ce a decis în legătură cu educaţia copilului!

1 iunie 2020   Ghid de viață

Soţia lui Nicolae al României, Alina-Maria (32 de ani), este însărcinată şi va naşte în luna noiembrie. Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, s-a căsătorit pe 30 septembrie 2018 cu Alina Binder, la Biserica Sf. Ilie din Sinaia. Este primul copil al cuplului, informeaza adevarul.ro.

„Sunt bucuros să vă pot împărtăşi bucuria că soţia mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinţilor şi a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoşilor şi al valorilor tradiţionale, în spiritul iubirii şi al responsabilităţii faţă de ţară, în credinţa în care am fost botezat, ca şi bunicul meu, Regele Mihai. Aşa să ne ajute Dumnezeu!“, se arată într-un comunicat de presă.

Singurul fiu al prinţesei Elena, a doua dintre cele cinci fiice ale regelui Mihai, Medforth-Mills s-a aflat în mijlocul unui scandal cu privire la linia de succesiune la un tron. Fosta iubită a lui Nicholas Medforth-Mills, Nicoleta Cîrjan, a declarat că el ar fi tatăl fetiţei ei, Iris Anna, născută pe 10 februarie 2016.   

„The Telegraph“ scria, în decembrie 2017, când a murit regele Mihai, că ar fi putut muri şi speranţa în restaurarea monarhiei, însă faptul că acest lucru nu s-a întâmplat se datorează şi lui Nicolae Medforth-Mills. Iată ce scriau atunci britanicii:

«La funeraliile regelui Mihai I, unde printre cei prezenţi a fost Prinţul Charles al Marii Britanii, a apărut o nouă figură a speranţei. Toţi ochii au fost aţintiţi către Nicolae Medforth-Mills, care a crescut în comitatul Durham şi a fost educat la Shiplake College, lângă oraşul Henley-on-Thames.

Foto: Facebook

Mai multe