O influenceriţă a fost nevoită să lase luxul pentru a locui într-o familie săracă. Traiul modest a transformat-o complet

3 decembrie 2020   Ghid de viață

O influenceriţă, care ia până la 1.000 de lire sterline pentru trei postări publicate pe contul de Instagram, a fost înscrisă la o emisiune, acolo unde a petrecut o experienţă de neuitat.

Rendall Coleby, în vârstă de 19 ani, din comitatul Essex, Anglia, a fost înscrisă la o emisiune britanică în care copiii sau adolescenţii care provin dintr-o familie înstărită vor locui timp de o lună într-o familie ce-şi duce traiul de pe o zi pe alta. Părinţii lui Rendall sunt bijutieri, ceea ce le-a permis să-i facă copilului lor diferite cadouri, inclusiv o maşină Mercedes, în valoare de 30.000 de lire sterline, la cea de-a 17-a aniversare, scrie Daily Mail

De cealaltă parte, Tony, în vârstă de 33 de ani, şi soţia sa, Diana Eden, în vârstă de 28 de ani, din Leicester, Anglia, abia îşi cresc cei doi copii, pe Izzy (13 ani) şi pe Tiago (patru ani). 

S-a mutat într-un bungalou lângă casa părinţilor ei 

Fata a declarat că, încă de la vârsta de 13 ani, a fost educată de mama sa pentru a înţelege “şi lumea exterioară”, doar că, aşa cum a precizat, a trăi şi a înţelege o situaţie de viaţă sunt două lucruri diferite. Rendall s-a mutat într-un bungalou de lux lângă casa părinţilor ei la 15 ani, astfel încât să poată avea mai mult spaţiu pentru hainele, încălţămintea şi accesoriile sale. Piesele din garderoba ei includ pantofi de 1.000 de lire sterline, o selecţie de genţi Givenchy şi Chanel de 3.000 de lire sterline. A recunoscut totuşi că încearcă să nu se gândească la preţul produselor atunci când le cumpără. 

Adolescenta şi-a petrecut cea mai mare parte din timp cu mama sa, diagnosticată cu cancer. Acest lucru a făcut-o să conştientizeze că banii nu sunt cel mai important lucru din lume, iar cele mai mici clipe petrecute în familie, cum ar fi luarea micului dejun împreună, contează acum foarte mult pe Rendall. 

Cum a fost pentru influenceriţă să aibă un trai modest 

Tony şi Diana au fost lăsaţi fără adăpost după ce s-au mutat din Londra la Leicester, atunci când a fost evacuat un alt membru de familie cu care locuiau. Executorii judecătoreşti le-au dat o singură oră pentru a-şi strânge lucrurile şi pentru a părăsi locuinţa. Tony şi-a vândut maşina şi nu mai poate lucra ca şofer, aşa cum făcea în Londra. Diana a explicat că îi este dificil să-şi găsească un job deoarece este “supracalificată” şi, în acelaşi timp, nu are destulă experienţă în recalificarea domeniului ei - managementul afacerii - pentru a putea fi angajată.

Soţii şi cei doi copii trăiesc din împrumuturile studenţeşti ale Dianei, primind aproximativ 1.700 de lire sterline pe lună pentru toate cheltuielile lor şi de multe ori rămânând doar cu 200 de lire sterline după toate plăţile necesare. Bărbatul îşi doreşte să devină mecanic în urma cursului pe care îl urmează şi visează să-şi deschidă un lanţ de garaje în afara oraşului.  

“Nu-mi pot imagina câţi oameni îşi caută un loc de muncă o zi întreagă şi, aşa cum a spus Diana, este într-adevăr o luptă”, a povestit Rendall. 

Fetei, care poate câştiga şi 1.000 de lire sterline cu doar trei imagini personale postate pe reţelele de socializare, i-a fost foarte greu să cumpere legumele de care au avut nevoie cu bugetul de 11 lire sterline pe săptămână, mai ales că, de obicei, ea îşi comandă mâncarea. A povestit, într-un final, că partea cumpărăturilor a fost cea mai grea pentru că nu ştia exact cum arată un broccoli sau un păstârnac. În timpul emisiunii, Rendall a ajutat cuplul să aibă grijă de copii şi să gătească pentru întreaga familie. 

Au păstrat legătura 

Înainte de a-şi lua rămas bun, fata i-a oferit în dar familiei un aparat pentru Karaoke. La sfârşitul emisiunii, Rendall a plâns atunci când “familia adoptivă” i-a scris o scrisoare, spunându-i că este “cu adevărat o persoană drăguţă şi uimitoare”. Au păstrat legătura, iar după show, atât fata, cât şi mama sa au fost invitate la cină în familia Edens. 

FOTO Instagram @tfrtc

Mai multe