Prin ce a trecut actriţa din rolul Prinţesei Diana. Rochia de mireasă a avut ajustări care au durat ore întregi

13 octombrie 2020   Ghid de viață

Actriţa care va interpreta rolul Prinţesei Diana în umătorul sezon al serialului The Crown a dezvăluit câteva detalii de pe platourile de filmare.

Emma Corrin (24 ani, Foto 7 Galerie) va debuta în sezonul 4 al serialului The Crown, jucând personajul Prinţesei Diana, scrie Daily Mail. Pentru a reprezenta scena nunţii din anul 1981 a Prinţesei Diana cu Prinţul Charles, actriţa a povestit cum designerii vestimentari au avut nevoie de cinci ajustări ale rochiei de mireasă, iar fiecare dintre ele a durat câteva ore. Chiar dacă a fost recreată imaginea miresei, serialul, care va avea premiera pe Netflix pe 15 noiembrie, nu va arăta cadre ale nunţii regale. 

Emma a povestit că rochia a fost atât de groasă, încât a trebuit să fie împărţită în secţiuni.

„Mi-a plăcut, de fapt, întreaga experienţă, aproape mai mult decât purtarea rochiei în ziua respectivă. În serial, voi fi în rochie de mireasă doar pentru o fracţiune de moment”, a precizat actriţa. 

Josh O'Connor (Foto 8 Galerie), în vârstă de 30 de ani, va juca rolul Prinţului Charles. El a povestit cum a simţit simpatie atât pentru regretata prinţesă, cât şi pentru Prinţul Charles, atunci când a citit scenariul celui de-al patrulea sezon al serialului. 

Scenariul se va concentra pe logodna şi căsătoria timpurii ale lor, dar nu va da deoparte sentimentele Prinţului Charles pentru Camilla Parker Bowles - interpretată de actriţa Emerald Fennell (35 ani, Foto 9 Galerie).

Emma a absolvit recent Universitatea Cambridge din Anglia. Unul dintre designeri a sfătuit-o inclusiv să-şi cheme mama pentru a o vedea în rochie de mireasă. 

Rochia Prinţesei Diana a devenit faimoasă când atunci când s-a afişat cu ea, fiind concepută de David şi Elizabeth Emanuel. 

Mai multe