Ţi-o mai aminteşti pe Jade din serialul Clona? La 44 de ani, actriţa arată ca o adolescentă în bikini sau în pantaloni scurţi

30 iunie 2020   Ghid de viață

Timpul parcă nu şi-a lăsat amprenta asupra actriţei Giovanna Antonelli, care a cucerit inimile telespectatorilor în telenovela braziliană ,,Clona”. Actriţa este la fel de frumoasă şi suplă ca şi acum aproape 20 de ani în urmă, când a jucat în film.

Giovanna Antonelli adoră să-şi facă selfie. Recent, le-a împărtăşit fanilor cum se relaxează la ea acasă.

Pentru telenovela „Clona”, care a avut un succes foarte mare în lume, Giovanna a depus eforturi mari. Ca să intre în pielea personajului Jade, ea a luat lecţii de dans oriental, antrenându-se aproape şase ore pe zi.

Acum, pentru a se menţine în formă, actriţa exersează mersul pe sfoară:

        View this post on Instagram                   Todo dia exercitando foco, concentração, persistência respiração... #quarentena #todosjuntos A post shared by Giovanna Antonelli (@giovannaantonelli) on Mar 29, 2020 at 10:06am PDT

Todo dia exercitando foco, concentração, persistência respiração... #quarentena #todosjuntos

A post shared by Giovanna Antonelli (@giovannaantonelli) on

Giovanna are un băiat din căsătoria cu partenerul ei din ,,Clona”, Murilo Benicio. Pietro are 15 ani. Iar din mariajul cu regizorul Leonardo Nogueira, a născut două fete gemene, pe nume Antonia şi Sophia. 

Mai citeşte şi: Zodiile compatibile. Ce zodii să iubeşti şi de care să te fereşti 

Sursa foto: Instagram/@giovannaantonelli

Mai multe