Uranus retrograd aduce schimbări neaşteptate pentru zodii

1 august 2017   Ghid de viață

Pe data de 3 august, Uranus se retrogradează până pe 1 ianuarie 2018. Acest fenomen aduce cu sine schimbări şi câteva probleme în plan emoţional, iar fiecare nativ este afectat diferit.

Ce semnifică fenomenul?

Uranus reprezintă libertatea, inovaţia şi schimbarea. Planeta are o orbită neobişnuită în comparaţie cu celelalte, de aceea este privită ca o planetă specială. Pe lângă energia pozitivă, Uranus este corelat şi cu traumele individuale sau întâmplările triste din trecut, care stârnesc anxietatea şi stresul, stări ce se vor amplifica pe parcursul retrogradării sale.

Cum sunt afectate zodiile?

Retrogradarea lui Uranus va afecta în special zodia Vărsătorului, pe care îl va forţa să îşi seteze priorităţile şi să lase în urmă amănuntele. În plus, nativul Vărsător va simţi o presiune enormă pe planul sentimental, ceea ce îl poate face să reacţioneze dur la anumite situaţii dificile. Celelalte zodii vor fi influenţate de energia puternică lui Uranus, astfel că se vor simţi mai irascibile, posesive şi pline de angoase.

Neaşteptatul se produce

În prima zi din retrogradarea lui Uranus, poţi avea parte de evenimente imprevizibile, care să îţi dea peste cap activitatea uzuală. Dacă acestea au impact negativ asupra ta, e important să îţi păstrezi calmul şi să nu reacţionezi brusc. În schimb, dacă ele nu au o semnificaţie deosebită pentru tine sau nu te afectează în mod direct, e bine să laşi lucrurile să îşi urmeze cursul firesc.

Schimbarea vine din interior

Uranus retrograd te determină să faci schimbări pe plan interior. Pe toată durata fenomenului, e posibil ca stările afective să fie distorsionate, să te simţi confuză, ca mai apoi să afli ce îţi doreşti cu adevărat. De asemenea, şi unele gusturi în materie de oameni se pot schimba, motiv pentru care îţi va fi greu să îţi găseşti un partener stabil. În următoarele 5 luni, Uranus va pune fiecare zodie la încercare, fie că e vorba de planul familiei, al carierei sau chiar de cel al sănătăţii.

Aminteşte-ţi de momentele importante

Din lipsa timpului, ai uitat să vorbeşti cu cineva drag sau să faci ceva pentru tine. Acum e momentul! Uranus te determină să redescoperi lucrurile simple şi motivele pentru care zâmbeşti. Încearcă să mai iei o pauză de la agitaţia cotodiană şi să petreci mai mult timp cu persoanele care îţi stârnesc bucurie.

Stări depresive accentuate

Dacă eşti predispusă la depresie, Uranus te poate afecta, dar totul ţine de cât de puternic este psihicul tău. Încearcă să nu te dai bătută la fiecare obstacol pe care îl întâlneşti şi aminteşte-ţi că eşti singura persoană care se poate motiva.

Mai multe