2009, un an cu surprize

24 martie 2011   Viață de vedetă

La sfârşit de an, toată lumea face un bilanţ: ce lucruri bune s-au întâmplat şi ce aşteaptă de la anul care vine. La fel fac şi vedetele. Să vedem ce au realizat ele.

Monica,succes pe marile ecrane

Filmul „Francesca”,în ciuda scandalului pe care l-a provocat în Italia,a propulsat-o pe Monica Bârlădeanu în lumea bună a cinematografiei,prestaţia ei fiind foarte apreciată.

Mai mult,filmul „Moartea domnului Lăzărescu”,regizat de Cristi Puiu,în care joacă şi Monica,s-a clasat pe locul 28 în topul celor mai bune filme din ultimii 10 ani. Şi acesta pare a fi doar începutul carierei sale.

Un an perfect pentru Andra

Andra Măruţă consideră 2009 „un an foarte bun din toate punctele de vedere”. Are şi de ce să fie mulţumită:căsnicia reuşită şi cariera în plină ascensiune sunt doar două dintre motivele ei de bucurie.

Anul acesta a lansat un nou album,a filmat câteva videoclipuri,a prezentat o emisiune de televiziune care a prins la public şi a reeditat un album de colinde,special pentru Sărbători. Un lucru pe care şi l-a dorit,dar pentru care nu a avut timp până anul acesta,este permisul de conducere,pe care l-a obţinut acum câteva luni.

Mădălina, o mămică fericită

„Fata cu părul de foc” a primit în acest an „cea mai preţioasă bijuterie” din viaţa ei – Petru. Băieţelul s-a născut în luna iunie.

Dorinţe pentru noul an? „Aşteptăm să facă primii paşi,să rostească primul mama sau "tata".“ În plus,Mădălina îşi va lansa cel de-al nouălea album,moment amânat până după naşterea copilului.

Mai multe