3 măşti de faţă făcute în casă

26 iulie 2018   Viață de vedetă

Factorii externi influenţează aspectul pielii şi accelerează îmbătranirea. Masca de faţă poate fi soluţia ta, având proprietatea de a tonifia şi catifela pielea. Iată 3 tipuri de măşti cu ingrediente naturale pe care le poţi prepara singură.

1.Mască cu banane si miere

Ai nevoie de o banană de dimensiuni medii, pe care o vei curăţa de coaja, o vei pisa uşor, iar la sfarşit adaugi o linguriţă de miere. Amesteci bine conţinutul şi o aplici pe faţa şi pe gât. O laşi să acţioneze timp de 15 minute, după care o clăteşti cu apă rece.

2.Mască de faţă cu lămâie

Amesteci sucul unei lămâi cu un sfert de ceşcă de ulei de măsline sau cu ulei de migdale dulci. O laşi 10 minute pe faţă şi o clăteşti dupa cu apă călduţă. La sfârşit îţi vei simţi tenul exfoliat si mult mai hidratat.

3.Mască cu avocado şi caise

Ai nevoie de o jumătate de avocado şi o jumătate de caisă coaptă. Pisezi caisa împreuna cu avocado, apoi le amesteci bine pâna obţii o pasta. Aplici conţinutul pe faţă şi îl laşi să acţioneze timp de 30 de minute. La sfarşit clăteşti faţa bine cu apă călduţă. Pentru o hidratare intensă, poţi lăsa masca să acţioneze pe tenul tău peste noapte.

Mai multe