3 tipuri de make-up pentru toamnă-iarnă! Vezi foto

31 octombrie 2011   Viață de vedetă

În acest sezon, machiajul se întoarce spre femeia rafinată. De la gloss la mascara, neuitând privirea smoky şi buzele roşii, tendinţele anunţă o toamnă dedicată frumuseţii glam.

Toamna asta e una a glamour-ului pur,marcată de un make-up sofisticat. Dacă vrei să respecţi tendinţele,înarmează-te cu creioane bine ascuţite,mascara cât cuprinde,fond de ten cu reflexe luminoase,farduri cu particule de strălucire şi nu uita de nemuritorul ruj roşu. Îndrăzneşte să adopţi un look care nu va trece neobservat! Iată trei tipuri de machiaj propuse pentru sezonul toamnă-iarnă!

Privire captivantă

Make-up artiştii au căzut de acord,pentru acest sezon,că tendinţa principală va merge pe accentuarea privirii. După mai multe sezoane în care make-up-ul natural  al ochilor era principala regulă a jocului de-a frumuseţea,iată că cei care iau hotărârile în acest domeniu vor să redea seducţiei ce-i al seducţiei:privirea misterioasă. Alege un fard de pleoape în nuanţe intense:albastru pentru ochi albaştri,violet pentru ochi verzi sau maro,potrivit oricui. Pentru seară,intensifică-ţi privirea,adăugând pe pleoape umbre,cu ajutorul unui fard perlat.

Megan Fox

Madonna

Eyeliner grafic

Privirea smoky e şi ea una dintre principalele tendinţe ale acestei toamne. Şi,cel mai important,dintr-un make-up destinat serii,se transformă într-unul obişnuit,de zi cu zi. Trasează linii discrete,folosind un dermatograf sau un tuş negru,pentru primele ore ale zilei. Dacă nu îndrăzneşti,alege nuanţele închise de maro sau gri. Iar,seara,accentuează conturul ochilor cât vrei. Prea mult negru nu mai e ceva interzis! Foloseşte farduri în tonuri deschise de bej,verde sau gri,pentru a crea un contrast care va accentua şi mai mult conturul ochilor.

Lily Allen

Gwen Stefani

Gene XXL

Pentru un astfel de make-up,ai nevoie de un ten fără niciun defect. Aplică un fond de ten compact şi puţin blush în nuanţe de roz deschis sau piersică. Rimelează-ţi din abundenţă genele,aplicând mai multe straturi de mascara. În rest,niciun contur,niciun fard. Pentru buze,poţi alege gloss-ul tău obişnuit,într-o nuanţă de bej,sau rujul roşu. Dacă pentru celelalte două tipuri de make-up rujul roşu nu e cel mai potrivit,pentru acesta – e ideal!

Gwyneth Paltrow

Demi Moore

Mai multe