3 uleiuri pentru sprâncene mai dese

19 aprilie 2018   Viață de vedetă

La ora actuală există pe piaţă o mulţime de produse cosmetice care te ajută să maschezi golurile sprâncenelor, apărute din cauza lipsei firelor de păr. Pentru a remedia acestă problemă, încearcă remediile pe bază de ingrediente naturale.

1. Uleiul de cocos

Uleiul de cocos a fost utilizat la început în bucătărie, însă cu timpul acesta s-a dovedit extrem de util în ritualurile menite pentru păstrarea frumuseţii. Pe lângă hidratarea intensă a pielii, combaterea mătreţii şi ameliorarea acneei, uleiul de cocos ajută la îndesirea sprâncenelor. Aplică o cantitate mică pe buricul degetului arătător şi masează delicat zona sprâncenelor. Lasă uleiul să acţioneze peste noapte, iar dimineaţa clăteşte-l.

2. Uleiul de arbore de ceai

Cu proprietăţi asemănătoare uleiului de cocos, cel de arbore de ceai stimuleză creşterea şi îndesirea sprâncenelor, creând o barieră care protejează foliculii de păr. Se aplică cu ajutorul unui beţişor de ureche şi se lasă întreaga noapte. Înainte de a-l folosi este recomandat să aplici o cantitate pe o porţiune mică de piele, pentru a vedea dacă produce reacţii alergice.

3. Uleiul de levănţică   

Pe lângă acţiunea de stimularea a regenerării sprâncenelor, mirosul uleiului de levănţică te ajută şi să te relaxezi, în acelaşi timp. Aplică-l pe zonele în care ai fire lipsă de păr, într-o cantitate mică. Deoarece există persoane care pot dezvolta reacţii alergice în urma folosirii sale, cel mai bine este să îl testezi înainte de a-l aplica.

Trucul Click!pentru femei

Pentru a avea sprâncene perfecte, este necesar să urmezi câţiva paşi. Evită pensarea exagerată a acestora, ci optează mai degrabă pentru un stil natural, încercând mai întâi să le dai o formă tunzându-le vârfurile. Până vor începe să se regenereze, aranjează-le pieptănându-le cu o perie specială, apoi machează golurile cu un fard sau cu un creion de sprâncene. Dacă după câteva luni nu observi nicio îmbunătăţire, mergi la un dermatolog pentru a vedea exact care este cauza.

Mai multe