5 accesorii pentru păr

22 octombrie 2012   Viață de vedetă

Ai la dispoziţie agrafe, eşarfe, bentiţe şi alte accesorii drăguţe, care te vor ajuta atunci când vrei evident, ceva deosebit, pentru părul tău! Alege ce se potriveşte stilului tău!

Înnodat

Una dintre tendinţele acestei toamne este să să alegi două eşarfe,cromatic complementare,cu sau fără imprimeu,şi să le legi între ele,cu nodul în faţă sau pur şi simplu,întretăiate,ca într-un turban turcesc.

Poţi face asta şi cu două bucăţi de material,dacă nu ai eşarfe la dispoziţie.

Deichmann,35 lei

Cu detalii

Ai nevoie de o eşarfă,pe drept,nu în triunghi,pe care să o legi în jurul capului,sau de o bandă elastică.

Ulterior,alege din cutia cu bijuterii,una sau două broşe frumoase şi ataşează-le pe banda de material,într-o parte a capului,de preferat.  

Meli Melo,34,99 lei

Caracter floral

Poţi începe cu un coc,semi-răvăşit şi apoi să treci la bentiţă.

Alege una cu detaliu floral,pe care să o pui într-o parte,spre ureche.

Meli Melo,14,99 lei

 

Accesorii fascinante

Va trebui să fii invitată la o petrecere ceva mai simandicoasă sau la o nuntă,ori o cununie civilă,pentru a putea purta un astfel de accesoriu capilar.

Are ca inspiraţie anii '20  şi poate fi realizat dintr-o bucată de plasă,pene sau flori. Sunt ca nişte pălării mai micuţe şi sunt practic,piesa centrală a unei ţinute.

Accessorize,207,5 lei

Animal print

Acest gen de imprimeu merge de minune în momentul în care ai părul ceva mai roşcat,arămiu sau poate şaten cu diferite şuviţe nuanţate.

Alege o bentiţă,pe care să o porţi chiar şi când mergi la serviciu,dar ai grijă,pe cât posibil să o asortezi cu trenciul tău.

Accessorize,65 lei

Mai multe